Diumenge, 22 de setembre

FESTES
Festes de la Mercè
Segueixen les festes de la ciutat amb un gran nombre d’activitats de tota mena i per a tots els públics, música, espectacles, cercaviles, exposicions, portes obretes...
merce.bcn.cat

MERCAT
XIV Lost&Found
Mercat de moda i accessoris vintage de tota mena, objectes decoratius, música, bicicletes, càmeres, llibres, productes informàtics o joguines entre d’altres.
Plaça del Mar, Barceloneta. D’11 a 20 hores.

MÚSICA
L’Hora del Jazz. Memorial Tete Montoliu
Concerts a càrrec del Marcel•lí Bayer Quartet, format per Marcel•lí Bayer, saxo alt, soprano i clarinet, Marco Mezquida, piano, Martin Leiton, contrabaix, i Ramon Prats, bateria (12 hores) i del Gabriel Amargant Quintet, format per Adrià Plana, guitarra, Roger Mas, piano, Miguel Serna, contrabaix, Gonzalo del Val, bateria, i Gabriel Amargant, saxos i clarinet (13 hores).
Plaça Vila de Gràcia.

Piknic Electronik Barcelona
Últim Piknic de la temporada. Richie Hawtin encapçala el cartell, en el que també destaquen Alfonso (cofundador de The Monkey Bar), el canadenc Hobo i Matador. Paco Osuna i Richie Hawtin tancaran la vetllada. Els menuts tindran activitats divertides per passar una bona estona.
Jardins de Joan Brossa, antic Parc d’atraccions de Montjuïc. De 13 a 22 hores.

XII Festival Àsia
Concert del grup iraní Tarighat. Interpreta cançons plenes de poesia que són un homenatge a l’amor, l’amistat o la religió.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 20.30 hores. www.festivalasia.es

FORA DE BARCELONA
Vehicles elèctric
Viladrau. Selva. Amb motiu de la setmana de la mobilitat que se celebra atot Catalunya en aquetsa població organitzen una exposició dedicada a diferents tipus de vehicles elèctrics de les diferents marques i empreses que estan treballant actualment al mercat: bicicletes, patinets, segway, motos i cotxes. Hi haurà un circuit de baixa dificultat de proves per tal d'apropar els diferents vehicles. Durant tot el dia es podran veure audiovisuals i reportatges de les últimes novetats en el mercat dels vehicles elèctrics.
Portal del Montseny. D’11 a 19 hores.

X Fira de L’Ametlla
Vilagrassa. Urgell. Durant tot el dia hi ha un mercat de l’ametlla, exposicions, animació i d’altres activitats.
Centre del poble. De 10 a 19 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada