Dilluns, 16 de setembre

MÚSICA
Neurospaces
L’artista sonor Timothy Schmele, amb un quintet instrumental, presenta aquesta obra, una experiència musical i sensorial única que fa servir tècniques d’àudio en tres dimensions i 26 altaveus per representar l’activitat cerebral.
Campus de Comunicació de la UPF. Roc Boronat, 138. 17 hores.

PANTALLA

Walter Benjamin
Amb motiu de l’aniversari de la mort d’aquest destacat pensador ocorreguda a Portbou el 26 de setembre de 1940 mentre fugia dels nazis, es projecta el documental “Quién mató a Walter Benjamin...”, de David Mauas, Espanya, Països Baixos, Alemanya, 2005, VOSE. A continuació hi haurà una taula rodona amb Ramon Alcoberro, David Mauas, Alfred Sargatal i Francesc Solà.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

LITERATURA
Pablo Neruda viene volando (1a sessió)
Lectura dramatitzada d’aquesta obra del dramaturg xilè Jorge Díaz. Adaptació i direcció a càrrec del cubà Alfredo Alonso.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

CONFERÈNCIES
Europa 2014
Conferència a càrrec de Joaquín Almunia, vicepresident de la Comissió Europea i comissari responsable de la Competència.
Auditori de la Torre Agbar. Av. Diagonal, 211. 12.30 hores.

La força moral del teatre
Conferència inaugural de la temporada teatral 2013-2014, a càrrec de Victòria Camps, catedràtica d’ètica a la UAB i presenta del Comitè de Bioètica d’Espanya.
Teatre Romea. Hospital, 51. 19 hores.

Europa i la Crisi, Una crisi d'Europa?
El quart col•loqui d’aquest cicle du per títol “La política europea i la qüestió social”, i anirà a càrrec Bo Stråth, Suècia, Acadèmia de Finlàndia, Universitat de Hèlsinki, i Claus Offe, Alemanya, Hertie School of Governance d'Alemanya i la Universitat de Harvard d'USA. Presenta i modera Peter Wagner, ICREA, Departament de Teoria Sociològica Facultat d'Economia i Empresa de la UB. Traducció simultània al castellà i al alemany.
Goethe-Institut. Manso, 24-28. 19.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada