Dimecres, 25 de setembre

FESTA
Festa major de la Barceloneta
Un cop finalitzades les Festes de la Mercè, aquest dimecres arrenca la festa major del barri mariner de la ciutat amb el pregó inaugural de Festa Major a càrrec de David Martin.Lliurament del premi al cartell d'aquest any.Lliurament del canó commemoratiu per l'Associació de Veïns de la Barceloneta.Acte presentat per Manel Martí (Martinet).
Plaça de la Barceloneta. De 20 a 22.30 hores. 

 LLIBRE
Universo Nooteboom
Presentació d’aquest llibre i del documental “Desvío Nooteboom”, amb un diàleg amb l’escriptor holandès Cees Nooteboom. Participen Jesús Aguado i Teresa Martín Taffarel, escriptors, Astrid Roig i Erik Haasnot, coordinadors del llibre, i Benet Casablancas, autor de la banda sonora del documental.
Llibreria Laie. Pau Claris, 85. 19.30 hores.

Religió a l'escola? Despropòsits de l'adoctrinament infantil
Presentació d’aquest llibre del mataroní, Josep Roca.
Col•legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Rambla de Catalunya, 8 principal. 19 hores

ART
Arte urbano como transformador social
”Don`t do it, Anarquía del color”, de Yaneth Rivas, “Suspended Garden of Babylon, Women Are Heroes”, de JR, “Miradas Mezcladas”, de Boa Mistura.
Asociación cultural El arco de la virgen. Verge, 10. A partir de les 21 hores.

CONFERÈNCIES
Itineraris Salvador Espriu
Conferència a càrrec d‘Enric Gallén titulada “Primera història d’Esther i el teatre del seu temps.
Saló del Vigatà del Palau Moja. Portaferrissa, 1. 19 hores.

L’acollida catalana a l’exili xilè
Taula rodona amb Josep Ribera, Xesca Munt i Josep Lluís Vergara, membres d’Agermanament, col•lectiu que va organitzar l’acollida, i de Lorenzo Vilches i Gabriel Brncic, exiliats xilens a Catalunya.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

El Valor de l'Esport
Taula Rodona organitzada per Compromís pel Canvi sobre el món de l'Esport amb Jordi Villacampa, president del Joventut de Badalona i ex jugador de l'ACB, Esther Queraltó, directora general de l'ACB, Joan Vehils, director del diari “Sport”, i Mónica García, advocada especialitzada en el món de l’esport. Modera Carla Sariol, presidenta del Cercle de Llicenciats de l'Esport en Gestió.
Museu Olímpic. Avinguda de l'Estadi, 60. 20 hores.

FORA DE BARCELONA
Les eleccions presidencials als Estats Units: una perspectiva històric
L’Hospitalet. Barcelonès. Projecció d’un documental sobre les eleccions de 1960 als Estats Units, dirigit per Robert Drew. En acabar la projecció hi haurà un cinefòrum coordinat per Jordi Quero, membre del Embassy Youth Council, que assessora a l’ambaixada del Estats Units a Madrid en temes relacionats amb la joventut. Entrada lliure.
Centre Tecla Sala. Av. Josep Tarradellas, 44. 18.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada