Dissabte, 21 de setembre

FESTES
Festes de la Mercè

Segueixen les festes de la ciutat amb un gran nombre d’activitats de tota mena i per a tots els públics.
merce.bcn.cat

MÚSICA
XII Festival Àsia
Concert de Sajid Ali (Pakistan), que interpreta gharana, un estil i tècnica de taula originària de la regió del Panjab (escenari a l’aire lliure al passeig de Sant Joan, entre Ausiàs Marc i Alí Bei, passeig de Sant Joan, 25, a partir de les 13 hores). Concert de Tamar McLeod Sinclair, cantant, compositora i artista neozelandesa amb arrels a Europa u a la Polinèsia francesa (20.30 h, Ateneu Barcelonès, Canuda, 6, reservar al 933-436-121).
www.festivalasia.es

Son Raval
Cloenda d’aquesta instal•lació de Consuelo Bautista amb una actuació-recital de polipoesia a càrrec d’Accidents Polipoètics.
Arts Santa Mònica. Rambla, 7. 18.30 hores.

La Mertxe 2013
Festa major jove, popular i participativa. A les 17 h, rua des de la Marquesina de Via Júlia fins a L'Ateneu. De 18 a 22 h, actuació de 3 grups en directe. A partir 22.30 h, concert gratuït al teatre de Mateólika i Señora Tomasa. A la 1.30 h, Dj Macenzie al Lokal Bar de L'Ateneu.
Ateneu Popular Nou Barris. Portlligat, s/n.

FORA DE BARCELONA
Festes de Santa Tecla
Tarragona. Tarragonès. Fins el proper dimarts, Tarragona celebra les seves festes amb un grapat d'activitats.
santatecla.tarragona.cat

Festa Major
Esplugues de Llobregat. Baix Llobregat. Espectacle nocturn al Mercat Medieval, de lluites, dansa del ventre i petita actuació amb foc (23 hores, carrer Montserrat). Concert de Merche (23 h, Sant Antoni Mª Claret cantonada carrer Bruc).
Programa

Festa mexicana El Grito
Sant Joan de les Abadesses. Ripollès. Per novè any consecutiu es commemora l’aniversari de l’inici de la guerra de l’independència de Mèxic amb una festa. A partir de les 10 h, parades artesanes de productes mexicans a la plaça Major. Entre d’altres activitats hi haurà un concert a càrrec del Quartet Khyla (16.45 h), un cabaret mexicà a càrrec de México Baila (17.30 h), música i ball (19.30 h).
www.santjoandelesabadesses.com

La cultura urbana
El Vendrell. Baix Penedès. Al llarg de tot el dia (de 10 a 20 hores) hi ha un concurs de grafitis, exhibició de skaters, un concurs de break bàsquet i una batalla de MC. A les 17 h, exhibició de hip hop, i a les 20 hores, concert amb Fetitxe13 i Zin&Los Chupacabras de los Cárpatos.
Club d’Esports Vendrell.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada