Dimarts, 24 de setembre (Festivitat de la Mercè)

FESTES
Festes de la Mercè
Avui, festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, la festa major viu la seva diada principal amb un munt d’activitats que clouran amb el piromusical (22 hores, av. Maria Cristina). Entremig la ciutat ofereix jornades de portes obertes a espais com el Museu Blau, el Museu d’Història de Barcelona, el Museu Marítim, CosmoCaixa, el Born Centre Cultural, el MNAC, el Museu de la Música, el Museu Picasso, Capitania General o el Palau Güell entre moltes altres institucions. A la plaça Catalunya hi trobareu la Mostra d’Associacions, concerts i un grapat de tallers infantils. A la plaça del Rei s’hi fa el Concert de la Mercè a càrrec de diverses corals (18 hores). Al Castell de Montjuïc hi tenim una bona mostra d’espectacles de circ. A la plaça Sant Jaume hi ha un matí geganter. Al Parc de la Ciutadella trobareu tota mena d’activitats que ens remunten a fa 300 anys, al 1714. El migdia a la Rambla del Raval hi ha la 5a Mostra d’Arrossos del Món. Al Macba organitzen una jornada molt especial (de 10 a 20 h) amb sortejos, visites guiades i un espai “baby friendly”.
merce.bcn.cat

Concert extraordinari de les Festes de la Mercè
Concert de carilló a càrrec d’Anna Maria Reverté. Interpreta el programa “Swingant”, amb obres de Gershwin i Ellington entre d’altres.
Palau de la Generalitat. 21 hores.

FORA DE BARCELONA
Festes de Santa Tecla
Tarragona. Tarragonès. Entre d’altres activitats, avui hi ha una jornada castellera amb les colles locals (13 h, plaça de les Cols) i el correfoc (22.30 h, des de la plaça de la Mitja Lluna).
www.tarragona.cat

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada