Un dia trist

Disculpeu si parlo de mi, però és que avui és un dia trist per mi. Aquest matí m'han comunicat que es cancel•lava la meva participació els dimarts a la tarda en el programa La Tarda de Barcelona, de l'emissora La Xarxa.

Quant l'agost passat els responsables del programa em van oferir aquest espai em va fer molta il•lusió. Era una emissora pública i jo tenia una informació que creia podia interessar als seus oients: activitats culturals gratuïtes pet fer a Barcelona. Han estat cinc mesos de col•laboració en els que els oients han pogut gaudir d’un gran nombre d’activitats.

Però ara, els de dalt, els que manen, “volen canviar el to del programa” i han d'encabir-hi col•laboradors nous. Ja ho diuen: "un clau teu un altre clau" i en aquest cas el clau que es treu sóc jo.

Només puc dir de que “va ser bonic mentre va durar”.

Si algú vol seguir escoltant-me ho pot fer tots els divendres a les 13.05 a L’Hora L, de Ràdio Barcelona, una cadena privada, que segueix apostant per aquest servei públic. I ja anem pel tercer any de col•laboració.

Josep Maria Serra

5 comentaris:

  1. Una veritable pena, no se on arribarem han tan de recortes ,jo personalment crec que s'esta fen un gra massa.
    Espero seguin escoltan-te.

    Salutacions i anim.

    ResponElimina
  2. Llàstima perquè just jo vaig descobrir-te a la Xarxa, una tarda tornant a casa escoltant la ràdio al cotxe (la antiga COM que no para de canviar, questionable però...)

    Molta sort Josep Maria, jo ja soc fidel del teu blog que ens sembla (a la meva família i a mi, i uns quans col.legues) una veritable font d'activitats per butxaques justetes.

    Moltes gràcies per compartir els teus coneixements amb nosaltres,
    Lisi i família.

    ResponElimina
  3. Hola Josep Maria,sento que avui sigui un dia triste, per a tu.
    Visito el teu blog moltes vegades per tal de organitzar-me les tardes i fer alguna cosa a la ciutat.El teu blog té un gran valor per a mi.Penso que fas una tasca molt bona.Com seguidora teva et reconeix desde aqui la feina que fas de recopilar totes les activitats.Ànim.Salutacions cordials.Pilar

    ResponElimina
  4. Bon dia Josep Maria,

    Et segueixo des de fa molt temps, ets un referent. Em dol el que expliques, ja que la raó donada, sovint s'usa més del compte per les empreses, per fer canvis i canvis i més canvis. Potser els que manen han perdut la brúixola o és que com que estavem en epoca de vaques gordes tot valia ?.

    Molt ànim i molta sort, jo et seguiré per escrit, com és el meu costum.

    Moltes gràcies per facilitar-me un oci diferent.
    dolors

    ResponElimina
  5. Josep Maria,
    ho sento molt per tu, jo no et segueixo a la ràdio però si les propostes que fas BARCELONA GRATIS, on ens acostes les excel.lents ofertes culturals que aquesta meravellosa ciutat ens ofereix, i això per mi es una tasca molt válida i enriquidora.
    Felicitats per la tasca que fas i segur que altres protes se't obriran en el futur.
    Salutacions
    Imma

    ResponElimina