Diumenge, 17 de febrer

FESTES
Festes de la Laia
Diumenge segueixen les Festes de la Laia, dedicades a la copatrona Santa Eulàlia. Aquestes festes estan dirigides en bona part a la canalla. A escenaris com la plaça Sant Jaume, la plaça de la Catedral, la plaça dels Àngels, el passeig del Born, la plaça Reial o la plaça Nova avui i demà hi haurà un gran nombre d'activitats. Espais com el Museu d’Història de Catalunya fan jornades de portes obertes. A destacar la recreació-homenatge que l'Esbart Ciutat Comtal farà a la Catedral de Barcelona on representarà la vida i passió de Santa Eulàlia (16.45 h, gratuït per ordre d’arribada, aforament 700 persones).
www.bcn.cat/santaeulalia

Animales y formas casi imposibles
Celebració del desè aniversari de la llibreria especialitzada Arkham Comics, amb el taller de Rafa Castañer dirigit a nens i adults, per a crear pòsters i llibres artesanals.
Arkham Còmics. Xuclà, 16. 12.30 hores.

INAUGURACIÓ
Drassanes Reials restaurades
En el marc de la festa inaugural, aquest matí i entre d’altres activitats, hi ha portes obertes als jardins del Baluard i a la 13 hores, un concert de la Banda Simfònica de Roquetes, la Banda de Música del Col•legi Pare Manyanet i el grup de percussió brasilera Sambao.
www.mmb.cat

MÚSICA
Concert & Vermut
El duo Degli Archi, format per Geert Krosenbrink, violí, i Paul P. Stouthamer, violoncel, interpreta el programa “Clàssics de butxaca”. Entrada gratuïta, consumició obligatòria.
La Confiteria. Sant Pau, 128. 13 hores.

ESCENA
Avui és gairebé mai
Representació d’aquesta obra dels Carotes en el marc del taller de final de carrera de Paco Márquez, a càrrec d’Efrain Anglès, Raquel Cros, Montse Gil i Xavier Velázquez.
Teatre Estudi. Pl. Margarida Xirgu, s/n. 18.30 hores.

Parking d’Hivern
La companyia Parking Shakespeare presenta la seva proposta d’hivern amb la representació de l’obra teatral Pell de Mercuri, de Philip Ridley, dirigida per Antonio Calvo. Gratuïta (aforament limitat).
Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Sant Adrià, 20. Cada dia fins el 23 de febrer a les 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada