Diumenge, 3 de febrer

FESTA
Segona Festa Barroca de la Barceloneta
Jornada de portes obertes a la Casa de la Barceloneta 1761 (de 10 a 14 hores, Sant Carles, 6), portes obertes al moll i a la Torre del Rellotge (d’11.30 a 14 h), cercavila barroc (inici a les 12.15 h, passeig Joan de Borbó, 11), xocolatada barroca i fi de festa amb animació (12.30 h, plaça Poeta Boscà).
www.barcelonetapladebarris.cat

MERCAT
Flea Market
Mercat de venda e intercanvi d'objectes de segona mà en bon estat i a molt bon preu. En aquesta edició està previst que hi hagi més d'un centenar de parades plenes de gangues.
Flea Market. Plaça Blanquerna, darrera el Museu Marítim. D'11 a 19 hores.

MÚSICA

Cantata BWV 82. “Ich habe genug”, de J.S.BACH
Concert del Cor BZM, i Jan Van der Crabben, baríton, Katy Elkin, oboè, Meritxell Tiana, violí, Jordi Montoliu, violí, Cèlia Rufes, viola, Dimitri Kindynis, violoncel, Daniel Tarrida, orgue, i Pau Jorquera, director. Dins la litúrgia.
Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Plaça de Sant Just. 11 hores.


Reials Focs d’Artifici
Concert de carilló a càrrec d’Anna Maria Reverté. Interpreta “Música per als reials focs d’artifici” amb les obres “De la suite per a clave”, de Händel, “Concerto”, de Walther, i “Cànon”, de Pachelbel.
Palau de la Generalitat. 12 hores.

Concert vermut
Concert a càrrec de Myriam Swanson i Amadeu Casas, que interpreten blues, en una sessió que forma part dels actes de la BCNnegra 2013. Entrada és gratuïta, consumició obligatòria.
La Confiteria. Sant Pau, 128. 13 hores.

Silenci, fem música
Estudiants de l’ESMUC interpreten música en directe a les sales del museu.
Museu de la Música. Lepant, 150. De 17 a 19 hores.

CULTURA
Cultura popular catalana
Aquest diumenge arrenca aquest cicle en el que cada diumenge de 12 a 14 hores hi haurà demostracions gratuïtes de diverses tradicions culturals catalanes. Aquest diumenge estarà dedicat al món casteller i en les demostracions hi participaran els Castellers de Barcelona.
Maremàgnum. De 12 a 14 hores.

CONFERÈNCIES
Delictes contra el patrimoni artístic i cultural
En el marc de les activitats de la BCNegre, taula rodona sobre delictes i crims en el món dels museus i el patrimoni a càrrec de Joan Carles Alay, arqueòleg, Marc Balcells, criminòleg, i Llum Prados, cap de la Unitat de Patrimoni Artístic dels Mossos d’Esquadra.
Biblioteca del MNAC. Palau Nacional. 12 hores

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada