Dissabte, 16 de febrer

FESTA
Festes de la Laia
Durant tot el cap de setmana Barcelona celebra la seva festa major d'hivern, les Festes de la Laia, dedicades a la copatrona Santa Eulàlia. Aquestes festes estan dirigides en bona part a la canalla. A escenaris com la plaça Sant Jaume, la plaça de la Catedral, la plaça dels Àngels, el passeig del Born, la plaça Reial o la plaça Nova avui i demà hi haurà un gran nombre d'activitats. A destacar la recreació-homenatge que l'Esbart Ciutat Comtal farà a la Catedral de Barcelona on representarà la vida i passió de Santa Eulàlia (avui, 20.30 h, demà, 16.45 h) amb un aforament de 700 persones.
www.bcn.cat/santaeulalia

INAUGURACIÓ
Drassanes Reials restaurades
Aquest cap de setmana s'inauguren les Drassanes Reials restaurades amb una gran festa. La inauguració serà dissabte a les 12 del migdia. Fins a mitja nit hi haurà una jornada de portes obertes, visites guiades, i per la tarda s'obrirà el portal de Santa Madrona del segle XIV, situat a la muralla medieval. A les 19 hores, s'encendrà la il•luminació especial de la muralla.
www.mmb.cat

PANTALLA
Cicle de cinema Injustícia Social
Projecció del documental sobre l'atenció sanitària als Estats Units, “Sicko”, de Michael Moore, Estats Units, 2007.
Centre cívic Can Basté. Passeig Fabra i Puig, 274. 18 hores.

Cancionciófilos y palabrólogos
Sessió oberta a la participació del públic sobre el tema “Desamor, despit i rancor”, conduïda pel músic, compositor, cantant i humorista Sergi Dantí. Dues hores abans es projectaran pel•lícules relacionades amb el tema.
Bibliomusicineteca. Vila Vilà, 76. 19 hores.

MÚSICA
Delapso
El grup Cyan presenta en directe el seu últim disc.
FNAC L’Illa. Av. Diagonal, 549. 19 hores.

ESCENA
Parking d’Hivern
La companyia Parking Shakespeare presenta la seva proposta d’hivern amb la representació de l’obra teatral “Pell de Mercuri”, de Philip Ridley, dirigida per Antonio Calvo. Aforament limitat.
Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Sant Adrià, 20. Cada dia fins el 23 de febrer a les 20 hores.

CONFERÈNCIA
Deu anys de guerra i ocupació a l’Iraq. Prou impunitat!
Acte organitzat per la Plataforma Aturem la Guerra amb la participació d’Antoni Pigrau, professor de dret internacional de la URV, Olga Rodríguez. escriptora i periodista, i Enrique Bocardo, professor de filosofia moral i política a la Universidad de Sevilla.
Espai Jove de Gràcia. Gran de Gràcia, 190. 19.30 hores.

FORA DE BARCELONA

Residències musicals
Sant Fruitós de Bages. Bages. Aquest concert  de la mezzosoprano lírica Anna Alàs i el pianista Alfonso Gómez es fa diumenge a La Pedrera (18 h, passeig de Gràcia, 92, 12 euros), però dissabte a les 12 del migdia hi haurà un assaig general amb portes obertes al Món Sant Benet.


Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada