Les vostres fotos tenen premi

A la plana del Facebook del Barcelona gratis que, pels que no la conegueu és http://www.facebook.com/bcngratis vaig proposar als seguidors que enviessin fotos de Barcelona per publicar com a foto de portada.

Davant de l’interès per participar, les fotos que envien els seguidors i els comentaris vaig decidir fer un pas més i premiar aquest interès. I així ho faré. A finals de més la foto que més “M’agrada” hagi tingut tindrà un premi.

I ja tinc el premi. Si entreu a aquesta adreça el podreu veure: http://www.noespate.com/informacion-producto/76/kit_de_emergencia_para_brindis_en_pareja

Consisteix en: un benjamí de Champagne; una llauna de bloc de foie gras de 65 grams i un lot de 3 melmelades gourmet.

Aquest premi el proporciona el web “No es paté” i només demana que tots els que aspireu al premi hagueu premut el botó de “M’agrada” a la seva plana de Facebook: http://www.facebook.com/noespate un petit gest per un gran premi.

A veure si us animeu a enviar fotos. El primer premi el donarem a quin tingui més “M’agrada el dia 1 de març al matí. Si no sou seguidors/es de Barcelona gratis i de No es paté no hi podreu participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada