Divendres, 7 de setembre

HOMENATGE
Lluís Maria Xirinacs
Aquest homenatge se celebra als cinc anys de la mort Xirinacs en el lloc on va estar un any i mig reclamant l’alliberament dels presos polítics. L’atriu Montserrat Carulla farà una lectura de textos i després es presentarà el llibre “El valor humà de l la pau i altres textos inèdits”.
Entença, 162, davant la presó Model. 12 hores.

LLIBRES
Setmana del Llibre en Català
Inici d’aquesta mostra que enguany celebra el seu trenta aniversari i que s’inaugura la tarda de divendres de la Catedral. En aquesta edició s’ha muntat una mena de ciutat de les lletres al mateix espai que ocupa la fira de Santa Llúcia per Nadal i fins el 16 de setembre  hi haurà un munt d’activitats de tota.

ART URBÀ
Ecce Homo restauratde Borja
El projecte internacional d’art urbà Wallpeople convoca una exposició popular a l’aire lliure en la que s’exhibiran tota mena de reinterpretacions de l’Ecce Homo restaurat de Borja, la imatge creada per Cecilia Giménez. Un dels objectius de l’acció és mostrar el suport popular que hi ha cap a Cecilia Giménez i la seva obra. Hi haurà disponible un quadern en els que els participants podran deixar els seus missatges  que es faran arribar a l’autora.
Pista de bàsquet darrera del CCCB. Valldonzella 20. De  19 a 20.30 hores.

ESCENA
Terraza Maremagnum
Inauguració d’aquest espai amb un cicle de monòlegs, màgia i música que comença avui amb l’humorista Tony Moog i els seus monòlegs.
Terraza Maremagnum. 21 hores.

MÚSICA
Nits musical d’estiu
Concert a càrrec del guitarrista Miguel Miralles.
Gipsy Lou. Ferlandina, 55. 21.30 hores.

PANTALLA
El edificio Yacobían
Projecció d’aquesta pel•lícula de Marwan Hamed, Egipte, 161 minuts, VOSE.
Olokuti. Astúries, 38. 18.30 hores.

Indiana Jones
Amb motiu de la publicació del pack en blu-ray de les pel•lícules de l’Indiana Jones se celebra una sessió sobre el personatge amb projeccions d’escenes.
FNAC Triangle. Plaça Catalunya. 19 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada