Dimecres, 19 de setembre

PANTALLA
Jalla, Jalla
Projecció d’aquesta pel•lícula, Jossef Fares, Suècia, 2001, i debat amb Xavier Aragall, tècnic en migracions de l'IEMed. Una família libanesa d’origen armeni que resideix a Suècia decideix que ja és hora que Roro, el seu fill gran, es casi amb la jove Yasmin, una cosina a la qual ni coneix. Decisió que no té en compte l’opinió de Roro, que ja té una xicota sueca que la família no coneix, ni la de Yasmin. Roro i Mans, el seu millor amic, intenten arreglar la situació. Una divertida comèdia sobre les noves comunitats que poblen la vella Europa.
Institut Europeu de la Mediterrània. Girona, 20. 18.30 hores.

Rússia contemporània
Projecció de peces de vídeo art rus seleccionades i presentades per la cap del Departament de Cinema i Vídeo del National Centre for Contemporary Arts (NCCA) del Ministeri de Cultura de la Federació Russa, Karina Karaeva, en conversa amb els videoartistes Fito Conesa i Andrés Duque.
Arts Santa Mònica. Rambla, 7. 19 hores.

CONTES
Jam de contes
Aquest dimecres es fa la 250 jam de contes. Consisteix en començar a explicar una història inventada a partir de tres paraules proposades per tres persones que sigui la primera vega que assisteixen a la jam.
La Casa dels Contes. Ramón y Cajal, 35. 22 hores.

CONFERÈNCIES
La ficció en les graelles televisives: l’augment de la producció televisiva, la innovació i la internacionalització
Taula rodona amb la participació d'Isaki Lacuesta, director de cinema; Domingo Corral, director de Turner Broadcast; Rafa Portela, director de Paramount Channel; Jordi Bosch, president del grup Endemol i vicepresident de Productors Associats de Televisió d'Espanya; Àngel Quintana, crític cinematogràfic i professor de la UdG, i Ramon Muntaner, director de la SGAE a la Zona Catalunya-Balears.
SGAE. Passeig Colom, 6. 18 hores.

Crisi del periodisme, (b)vells valors i nous mitjans: una mirada des de l’Ateneu
Conferència inaugural del curs acadèmic a càrrec de Lluís Reales, periodista.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

LLIBRES
Misión Olvido
Presentació de la darrera novel•la de María Dueñas a càrrec de l’autora.
Casa del Llibre. Rambla Catalunya, 37. 19 hores.

Poesía
Presentació d’aquest llibre de Michel Houllebecq, escriptor, novel•lista i poeta francès, amb una conversa entre Fabrice Bentot i l’autor, que llegirà alguns dels seus poemes. Raimon Molins en llegirà una selecció en castellà.
Institut Francès. Moià, 8. 19.30 hores.

Democràcia potes enlaire. La llei contra el poble
Presentació d’aquest llibre de Pau Miserachs, a càrrec de Jesús Conte, director de “Diari Crític de Catalunya” i l’autor.
Gallery Hotel. Rosselló, 249. 19.30 hores.

EXPOSICIÓ
No nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez
Inauguració d’aquesta exposició sobre el feminicidi a Mèxic amb la conferència “Ciudad Juárez: conflicto, memoria y arte”, a càrrec de Paula Laverde.
Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. Camèlies, 36-38. 18.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada