Dimarts, 11 de setembre

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA
11 de setembre
Aquest dimarts hi ha moltes activitats arreu. Al matí les ofrenes florals al monument a Rafael Casanova, els actes del Fossar de les Moreres i l’acte institucional al Parc de la Ciutadella. També hi ha jornades de portes obertes al Palau de la Generalitat i al Parlament de Catalunya.

Catalunya, nou estat d’Europa
A la tarda l’Assemblea Nacional de Catalunya ha convocat una manifestació.
Passeig de Gràcia / Gran Via. 18 hores.

Mostra d'entitats dels Països Catalans
Més d’una vuitantena d’entitats seran presents a l’onzena edició d’aquesta mostra.
Passeig Lluís Companys. Tot el dia.

Festa de la Llibertat
XIII edició d’aquest festival que organitza Òmnium Català amb la participació dels grups Pastora, Txarango i Brams, en un acte gratuït presentat per Màrius Serra.
Passeig Lluís Companys. 19.30 hores.

Commemoració de l’Onze de Setembre
Conferència a càrrec de Salvador Cardús, sociòleg. A continuació hi haurà un recital de poemes a càrrec de Mariàngela Vilallonga i Enric Casasses.
Institut d’Estudis Catalans. Carme, 47. 13 hores.

LLIBRES
Setmana del Llibre en Català
Segueixen les activitats d’aquesta mostra del llibre en català que se celebra fins el proper diumenge. Entre d’altres avui es presenta el llibre “Catalunya, a la independència per la butxaca”, d’Alfons DurÁn-Pich (12.30 h, plaça de l’Escriptura). Entre les activitats familiars destaquen “Els contes d’Emili Teixidor”, pel Gènius i la Valentina (11.30 h) i l’espectacle “El zoo d’en Pitus”, de Sebastià Sorribas, a càrrec de Marta Sorribas (18 hores).
Av. de la Catedral. www.lasetmana.cat

FORA DE BARCELONA
Retorn al 1714. XI Festa barroca
Moià. Bages. Durant tot el dia hi haurà visites comentades a la exposició permanent de la Casa Rafael Casanova (inscripcions, 938-300-143). Desfilada de soldats i tronada de canons (12.45 h, plaça Major).
www.retorna1714.moia.cat

Música als Castells
Santa Margarida i els Monjos. Alt Penedès. Concert a càrrec de la formació del Maresme, Ministrers del Sabre, que presenta “Ball de plaça al Maresme”, un seguit de peces de la seva comarca, que van des de música del segle XVIII a peces contemporànies d’arrel tradicional.
Castell de Penyafort. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada