Dijous, 6 de setembre

PANTALLA
El Documental del mes
Com cada primer dijous de mes, diverses sales catalanes estrenen un documental. Aquest dijous s’estrena “De nit, elles ballen”, d’Isabelle Lavigne i Stéphane Thibault, Canadà, 2010. VO en àrab subtitulada. El documental desvetlla les interioritats del negoci de la dansa del ventre a El Caire, a partir d’un clan familiar femení en el que l’art de ballar s’ha transmès de generació en generació. A Barcelona al llarg del mes es podrà veure de franc en alguns espais. Consulteu la web.
www.eldocumentaldelmes.com

CONTES
Més contes
Narració de contes per a a adults i joves a càrrec de Tàándem, parella formada per Ignasi Potrony i Susana Tornero.
Olokuti. Astúries, 38. 19 hores.

D’aquí i d’allà, contes que et faran viatjar
Narració de contes infantils a càrrec de Merche Ochoa.
Biblioteca Gòtic-Andreu Nin. Rambla, 30-32. 19 hores.

ART
Artnow
Les galeries de l’Associació Art Barcelona posen en marxa “Artnow”, una acció conjunta per divulgar l’obra d’artistes emergents. Les inauguracions de les galeries tindran lloc dijous a les 19 h. A les 21.30 hores hi haurà una festa a La Capella.
Hi participen la Galeria Fidel Balaguer, Ferran Cano, H2O, Kowasa, masArt, René Metras, n2 Galeria, Raiña Lupa Ediciones, Senda, La Taché Gallery i Trama. www.artbarcelona.es

ART < 30
Inauguració d’aquesta exposició que per cinquè any reuneix als deu joves artistes guanyadors del concurs homònim convocat per la Facultat de Belles Arts de la UB.
Sala Parés. Petritxol, 5. 19.30 hores.

LLIBRE
Catalunya: estat propi, estat ric
Presentació d’aquest llibre de Joan Canadell, enginyer industrial d’organització i màster en Màrqueting Distribució Comercial per la UPC, i Albert Macià, empresari llicenciat en Ciències Físiques per la UB, a càrrec dels autors.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

CONFERÈNCIES
Barcelona literària
Xerrada a càrrec del periodista Sergi Dòria.
Col•legi d’Advocats. Mallorca, 283. 19.30 hores.

Euskal Herria, i ara què?
Inici d’un cicle de conferències i debats sobre l’actualitat política al País Basc amb “Euskal Herria, i ara què (Nova situació política)”, debat entre Joseba Egibar (PNB) i Pernando Barrena (Esquerra Abertzale).
Euskal Etxea. Placeta Montcada, 1-3. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada