Dilluns, 24 de setembre (La Mercè)

FESTES
Festes de la Mercè
Dilluns tanca la festa major de Barcelona. Entre d’altres activitats, moltes institucions celebren jornades de portes obertes. Algunes d’aquestes són: Fundació Tàpies (de 10 a 19 hores, Aragó, 255), CosmoCaixa (de 10 a 20 hores, Isaac Newton, 26), Palau de Capitania (de 10 a 14.30 h, passeig de Colom, 14), Museu d’Art Contemporani de Barcelona (de 10 a 20 hores, plaça dels Àngels, 1), el Museu Europeu d’Art Modern o a més a més hi haurà un concert de rock a les 18 h, amb Bullfrog Blues Experience (de 10 20 h, Barra de Ferro, 5). Com sempre el Piromusical de la Mercè posarà punt i final a les festes a l’avinguda Maria Cristina (22 hores).
Programa: merce.bcn.cat

L’arbre de les paraules
El Museu Marítim convida als visitants a visitar els jardins del Baluard i a compartir les impressions a l’arbre de les paraules. Aquesta acció forma part de "Mar de Flors", un projecte comunitari que impulsa accions que fomenten la participació i la convivència ciutadana i la recuperació del patrimoni del Raval.
Jardins del Baluard del Museu. Avinguda de les Drassanes. D'11 a 15 hores.

Festival Àsia
En el marc del festival dilluns se celebra “Un dia a Àsia”, una jornada per viure a l’estil asiàtic amb música, danses, cal•ligrafia, arts marcials, gastronomies i moltes altres activitats.
Plaça Joan Coromines, plaça dels Àngels i CCCB. A partir de les 12 hores.

MÚSICA
Concert de festa major
La Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) ofereixen un concert de peces com "Carmen", de Bizet, o "El llac dels cignes", de Txaikovski.
Plaça de la Catedral. 20.30 hores.

Concert extraordinari de carilló
Anna Maria Reverté obre la temporada de carilló amb un concert de festa major.
Palau de la Generalitat. 21 hores.

Jazz
El duo José Alberto Medina i Juan De Diego presenta JazzGroove.
JazzMan. Roger de Flor, 238. 22 hores.

FORA DE BARCELONA
Festes de Santa Tecla
Tarragona. Tarragonès. Dilluns finalitza la festa major amb el tradicional Correfoc de Santa Tecla que sortirà a les 22.30 hores de la plaça de la Mitja Lluna, i a les 0.15 h. des de l’estàtua dels Despullats, traca a càrrec de la Pirotècnia Igual, amb el final de terratrèmol acompanyat de l’emocionant Visca Santa Tecla! i de la façana pirotècnica que s’enlaira des de l’esquena de l’estàtua de Roger de Llúria al mateix Balcó del Mediterrani.
www.tarragona.cat

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada