Diumenge, 28 de setembre

JORNADES
Jornades Europees del Patrimoni
Diumenge és l’última d’aquestes jornades. Exposicions, conferències, jornades de portes obertes, visites guiades, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia. 237 municipis de Catalunya ofereixen més de 370 activitats de tot tipus. Diferents formes d’apropar-nos a la riquesa patrimonial del país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre moltes altres possibilitats.
Programa complet

INFANTIL
Viu el Teatre
L’associació cultural Viu el Teatre farà una festa gratuïta i oberta a tothom.
Viu el Teatre, que treballa per apropar el teatre a les famílies i als infants, organitzarà jocs i tallers relacionats amb el món del teatre, animació infantil i moltes altres activitats per a totes les famílies que s’hi vulguin apropar. La festa també servirà per presentar el nou curs de l’associació, que enguany suma el Teatre Romea com a espai on impartir els seus tallers. Així, la programació de “Viu el Teatre” es dividirà en tres nous espais: el Petit Romea (nens de 4 a 14 anys), Poliorama en Família (de 3 a 12 anys) i CCCBabies (nadons de 0 a 3 anys).
Plaça Joan Coromines (CCCB). 11 hores.

MÚSICA
Victor Infiesta en concert
Presentació a Bcn d’aquest jove músic de 15 anys , acompanyat a la percussió per J. Carles Dulstat. Interpreta temes propis i versions pop rock.
Club Cronopios, Ferlandina, 16. 20.45 hores. Taquilla inversa

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada