Dimecres, 17 de setembre

PANTALLA
Videoclub
Projecció de les pel·lícules “Ieri, oggi e domani”, de Vittorio de Sica, 1963, 118 min. (12 hores), i “Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto”, d’Elio Petri, 1970, 112 min. (19 hores).
Institut Italià de Cultura. Passatge Méndez Vigo, 5.

LLIBRES
La siete cajas
Presentació d’aquest llibre de Dory Sontheimer en el qual explica la tràgica història d ela seva família durant la persecució nazi, a càrrec de l’autora i Eduardo Martín de Pozuelo, periodista.
Centre Cultural Teresa Pàmies. Comte d’Urgell, 145. 19.30 hores.

El invitado de nunca jamás
Presentació d’aquesta novel·la de José Vaccaro. Al soterrani d'una casa perduda en plena serra de Collserola, darrere d'una doble reixa, vigilat les 24 hores del dia hi viu El Convidat.
Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de l'Àngel. 19 hores.

L’anarquista argonauta
Presentació d’aquest llibre de Ferran Coll, a càrrec de Josep Maria Balcells, periodista, Ferran Viladevall, professor de l’Escola d’Escriptura, i l’autor.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

A l'ombra del Decameró
Presentació d’aquest recull de catorze relats breus de diversos autors amb una temàtica comuna, l'erotisme. Un divertimento literari que sap combinar la qualitat creativa amb la provocació sensual. Ponents, Xavi Coral, periodista, Jordi Albertí, editor, i els 14 autors i autores.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 20 hores.

DANSA
Classes gratuïtes de ball
Per a persones interessades en conèixer com són les classes de ball, s’ofereix una classe gratuïta d’iniciació. Reservar trucant als telèfons 932-471-602 o 680-455-807.
Bailongu. Passatge d'Utset, 11. De 17.30 a 20.30 hores.

CONFERÈNCIES
El catalanisme viscut pels nous catalans
Xerrada a càrrec de la periodista Patricia Gabancho.
Espai Avinyó. Avinyó, 52. 18.30 hores.

EH avui
Andoni Unzalu, membre del PSE i que va ser responsable de Comunicació del Govern Basc, serà entrevistat pel periodista i director de Nació Digital, Salvador Cot.
Euskal Etxea. Placeta Montcada. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

1 comentari: