Dissabte, 27 de setembre

JORNADES
Jornades Europees del Patrimoni
Exposicions, conferències, jornades de portes obertes, visites guiades, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia. Fins diumenge, 237 municipis de Catalunya ofereixen més de 370 activitats de tot tipus. Diferents formes d’apropar-nos a la riquesa patrimonial del país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre moltes altres possibilitats.
Programa complet

MÚSICA
Cant coral
Concert del Christ's College Chapel Choir, de Nova Zelanda, dirigit per Robert Aburn. Interpreta obres de compositors europeus com Palestrina, Rutter, Haydn o de Nova Zelanda.
Catedral. 20 hores.

1r Cicle Northern Clot
Aquest petit projecte ha nascut al carrer del Clot amb ganes de fer-se un espai dins de l’agenda cultural de la ciutat. Es tracta d’un cicle d’activitats relacionades amb l’acció social, la música i la cultura Pop Art. La primera activitat tindrà com a protagonista el “Militarisme i Rock Anglés”. Serà una xerrada il·lustrada i minuciosament explicada per en David Serret. La segona activitat té com a himne “Un viatge gastronòmic a la cultura PoPular”, on el xef David del Congrés repassarà de manera única i ocurrent la història de la música i la gastronomia d’arreu del món. Per acabar el Cicle hi haurà una Nit de Dj’s al bar de la Farinera, amb la participació per primera vegada d’un il•lustre mod: en John Mc Enrore Selector; i també la dels Neighbours Dj’s. Per acabar el periodista musical Javi López ens farà ballar a tort i a dret.
Centre Cultural la Farinera del Clot. Gran Via de les Corts Catalanes, 837. 19.30 hores.

INFANTIL
Abacus
Diversos centres de la cooperativa Abacus organitzen activitats infantils.
Abacus Hospitalet (Rambla Just Oliveras, 5, L' Hospitalet de Llobregat), Abacus Fabra i Puig (passeig Fabra i Puig, 196, Barcelona), Abacus Sants (Creu Coberta, 93, Barcelona), Abacus Urquinaona (Ausiàs Marc, 16, Barcelona). Totes a les 12 hores.

Festa Amics de l'Hospital Sant Joan de Déu
Els Jardins del Palau Robert acullen la Festa i esdevenen per un dia una planta de l'Hospital. La festa és oberta a les famílies i infants i en ella es donen a conèixer, mitjançant tallers i activitats pensades per als infants, alguns dels programes més innovadors que du a terme per millorar l’experiència dels nens que han de ser hospitalitzats. Els infants que s’hi acostin amb les seves famílies podran conèixer i jugar amb els gossos que ajuden els nens hospitalitzats a recuperar-se, fer musicoteràpia amb les músiques de Sant Joan de Déu i moltes altres activitats.
Jardins Palau Robert. Passeig de Gracia, 107. De 10 a 20 hores. http://www.amicssantjoandedeu.org/

ART
Visita guiada tricentenari
El Museo Palmero s’afegeix als actes del Tricentenari amb una vista especial gratuïta que mostrarà les obres dedicades al setge de Barcelona.
Museo Palmero. Judea, 2. 11.45 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada