Dissabte, 31 de març

GASTRONOMIA
Festes gastronòmiques al Poble Espanyol. GastroPop
La segona edició d’aquest cicle de festes alimentàries està dedicada a la “Bacanal en Quaresma - La Festa del Porc”. Inclou un esmorzar de forquilla (a partir de les 10.30 h) i un dinar amb el porc rostit a la graella durant 24 hores (14 h). Els petits podran participar en el taller “Fes.te un entrepà amb llonganissa de Vic” i els grans podran fer tastos de tota mena. També hi haurà actuacions i concerts.
Poble Espanyol de Montjuïc. De 10 a 19 hores. Inscripcions als àpats a l’entrada. Entrada gratuïta al recinte pels residents a Catalunya.

PANTALLA
Cicle de cinema jamaicà i reggae
Projecció de “Rude Boy: The Jamaican Don”, de Desmond Gumbs, 2003, Jamaica / Estats Units, VO.
Centre cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor, 12. 18 hores.

El paisatge perdut. Cartes del Japó
Dintre d’aquest cicle, es projecta la pel•lícula “Fukushima: Memories of the Lost Landscape”, de Yojyu Matsubayashi, 2011, VOSE, sobre el terrible accident de la central nuclear de Fukushima ocorregut fa un any arran del terratrèmol i posterior tsunami.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

MÚSICA
Commemoració del 327 aniversari del naixement de J. S. Bach (1685- 1750)
La coral Canticorum amb Albert Fusté, piano-orgue, i Mireia Salazar i Marta Romeo, flautes, interpreta corals, motets, àries i fragments instrumentals.
Masia de la Guineueta. Plaça Ca n’Ensenya, 4. 21 hores.

MERCAT
Mercat i Fira Medieval a Sant Genís dels Agudells
Segona edició d’aquest mercat en el que no hi por faltar, gastronomia, tallers, una escola de cavallers, tir amb arc, espectacles i una taverna medieval.
Plaça Mercadal i els Jardins Arnalot de Sant Genís dels Agudells, o per ser més precís als voltants de la Casa Groga. Av. Jordà, 27. Dissabte i diumenge.

CAP DE SETMANA FORA DE BARCELONA
Festival Pyrenades
Salardú. Val d’Aran. Jornada inaugural d’aquest festival al voltant dels Pirineus i a la muntanya, que se celebra fins el 7 d’abril i que inclou la II Mostra de Cinema Muntanya. A les 18 h s’inaugura a la Sala Social la exposició de fotografia estereoscòpica i 3D Els Pirineus en profunditat. A les 22 h, a l’Ajuntament es projecta “Aigües braves al Pallars”.
www.pyrenades.es

Centre d’Interpretació Montgrony Any 0
Gombrèn. Ripollès. El projecte Terra de Comtes i Abats inaugura el Centre d’Interpretació Montgrony Any 0, al Santuari de Montgrony, on es donarà a conèixer la desconeguda llegenda patriòtica protagonitzada per Otger Cataló.
Dissabte i diumenge el centre obrirà les seves portes gratuïtament.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada