Dilluns, 12 de març

MÚSICA 
58è Concurs Internacionals de Música Maria Canals
Primeres proves dels participants en el concurs (10 i 17 h, Petit Palau). En el programa Off, avui hi ha el “Piano de cua al carrer” on al llarg de tot el dia hi haurà concerts amb obres d’Enric Granados (de 10 a 20 hores, Enric Granados/Diagonal).
www.mariacanals.cat

Open Luxuri Days
Amb motiu de les activitats organitzades fins dimecres per poder gaudir dels millors hotels de luxe de la ciutat a preus assequibles (no gratuïts), s’han programat d’altres activitats. El dj Miqui Puig (avui i demà, de 19.30 a 21.30 h) i el grup de soul català The Pepper Pots (dimecres, de 20 a 22 h) donen el toc musical cada tarda al hall de l’hotel Palace (Gran Via de les Corts Catalanes, 668).
www.openluxurydays.com

PANTALLA
Març de terror
Projecció de la pel•lícula “Aparecidos”, de Paco Cabezas, Argentina-Mèxic-Espanya, 2007.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 hores.

Muerte de una puta
Projecció d’aquest documental dirigit per Harmonia Carmona, Espanya, 2006. Explica la història de Grisélidis Réal, la prostituta més famosa i medàtica de Suïssa, morta l’any 2005.
Centre cívic Sagrada Família, Provença, 480. 20 hores.

Flux Club
Inici de la tercera temporada d’aquest club de vídeo amb projecció de diversos curtmetratges i col•loqui amb Albert Alcoz.
Antic Teatre. Verdaguer I Callís, 12. 21 hores.

CONFERÈNCIES 
En record d’Antoni Tàpies
Homenatge institucional al pintor amb la participació de Laurence Rassel, directora de la Fundació Antoni Tàpies, Arnau Puig, filòsof i membre del grup Dau al set, Pere Portabella, director, guionista i productor de cinema, Antoni Llena, artista, Vicenç Altaió, director del KRTU, Antoni Marí, escriptor, Oriol Bohigas, arquitecte i president de l'Ateneu (2003-2011) i Llucià Homs, director de Promoció dels sectors culturals de l'Icub. Clourà l’acte Jordi Cabré i Trias, director general de Promoció i Cooperació Cultural de la Generalitat.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

Camí de l’Inca. Arquitectura, viatge, patrimoni
En el marc d’aquest cicle, l’arquitecte i arqueòleg Ricardo Mar parla sobre Sacsayhuaman: una proposta de lectura arquitectònica", i Juan Calderón, arquitecte. sobre La construcció del lloc: arquitectura als Andes equinoccials,
Col•legi d'Arquitectes de Catalunya. Plaça Nova, 5. 18.30 hores.

Tupper Book
En el marc d’aquest cicle en el que els editors presenten les darreres novetats i futures publicacions de les seves editorials, avui parla Maria Bohigas, de Club Editor.
Llibreria Laie. Pau Claris, 85. 19 hores.

La ideologia de l’antisemitisme contemporani
Conferència a càrrec de Vicenç Villatoro, escriptor.
Col•legi de Llicenciats. Rambla Catalunya, 8, principal. 19 hores.

L’aportació del catolicisme a la cultura catalana
Conferència a càrrec de Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra.
Teatre Romea. Hospital, 51. 20 hores. Gratuït amb confirmació prèvia al 933-181-431.

www.jazzterrassa.org

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada