Dilluns, 26 de març

"La casa muda"
PANTALLA
Març de terror
Dintre d’aquest cicle de cinema de terror llatinoamericà, es projecta la pel•lícula “La Casa muda”, de Gustavo Hernández, Uruguai, 2011.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 hores.

MÚSICA
Eduard Toldrà
Presentació del doble CD de la integral de les cançons del compositor Eduard Toldrà, a càrrec de Júlia Arnó, soprano, i Montse Massaguer, piano. També es presentarà l’obra gràfica d’Isabel Sabaté basada en aquest projecte musical.
Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. 20.30 hores.

Per la Gemma de tot Cor
El Cor Ariadna de l’Agrupació Cor Madrigal celebra un concert de comiat de Gemma Tatay que ha estat la seva directora en els darrers 12 anys.
Església Sant Gaietà. Consell de Cent, 293. 21 hores.

POESIA
Astres a crostons
Recital de poesia a càrrec d’Edgar i Enric (Alemany i Casasses). A continuació presentació del projecte d’exposició “Crits i renou per l’Espai Mallorca”.
Espai Mallorca. Carme, 55. 19.30 hores.

CONFERÈNCIES
Tupper Book
En el marc d’aquest cicle que vol donar a conèixer què s’està cuinant en el món literari de la mà dels pròpies editors, xerrada amb Miquel Adam, de LaBreu edicions.
Llibreria Laie. Pau Claris, 85. 19 hores.

Els governs islamistes i el repte democràtic
Taula rodona amb Juan José Escobar, ambaixador especial per a Afers de la Mediterrània del Govern espanyol, Andreu Bassols, director general de l'IEMed, i Kristina Kausch, coordinadora d'investigació a la Fundación para las Relaciones Internacionales y el Diálogo Exterior (FRIDE).
IEMed. Girona, 20. 19 hores.

LLIBRES
Sayonara Sushi
Presentació d’aquesta novel•la de l’eurodiputat Raül Romeva, a càrrec de l’escriptor Francesc Miralles i de la periodista Isabel Galí.
Casa del Llibre. Passeig de Gràcia, 62. 19 hores.

#Tenim pressa, molta pressa
Presentació d’aquest llibre d’Heribert Barrera, a càrrec de e Salvador Cardús, sociòleg, Enric Vila, periodista, i Xavier Cambra, editor.
Col•legi de Periodistes. Rambla Catalunya, 10, principal. 19 hores.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada