Dissabte, 10 de març

MÚSICA
18a Mostra de música instrumental per a infants de joves
12 hores ininterrompudes de música. Més de 130 actuacions d'alumnes que provenen de 30 escoles de música d'arreu de Catalunya.
Jesuïtes Gràcia-Col•legi Kostka. Riera Can Toda, 29. A partir de les 9.30 hores.

Escola de Sardanes
El Corte Inglés organitza la 35ena edició del ball tradicional català per a nens.
Plaça de Catalunya. 10.30 hores.

PANTALLA
Kozy Korpesh y Bayan Sulu
Projecció d’aquesta pel•lícula dirigida per Asanali Ashimov, que narra una antiga llegenda del Kazahstan
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

TRADICIONS
Rally de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges
Aquest cap de setmana se celebra aquest ralli, un espectacle únic no tant sols pel seu caràcter competitiu sinó per l’espectacularitat dels cotxes participants. El cotxes es concentraran a partir de les 10 de dissabte a l’Illa Diagonal on hi restaran fins a mitja tarda. Diumenge la concentració serà a la plaça Sant Jaume entre 2/4 de 9 i 2/4 d’11 del matí, i des d’allí es posaran en marxa cap a Sitges, aproximadament a les 11.
www.rallyesitges.com

CAP DE SETMANA FORA DE BARCELONA
Fira de l’Oli i Espàrrec
Godall. Montsià. L’abundància d’espàrrecs silvestres que s’hi fan i el magnífic oli que elaboren ha portat als veïns de Godall des de fa ja 9 anys a organitzar aquesta fira, en la que a més de degustacions hi ha força activitats i visites guiades al nou molí d’oli de la població.
Dissabte i diumenge. www.olidegodall.es

Fira de l’embotit
Olot. Garrotxa. La fira compta amb uns de 90 expositors relacionats amb l’embotit i altres productes alimentaris, així com una variada oferta d’activitats: degustacions gratuïtes d’embotit, caminada popular, botifarrada popular, actuacions castelleres i ball del Porc i del Xai.
Dissabte i diumenge. Passeig d’en Blay. www.agendaolot.com

Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya
Solsona. Solsonès. Fira dedicada a dos tubercles: el trumfo que és com li diuen a Solsona i d’altres llocs a les patates, i la tòfona a qui molta gent coneix com trufa. Aquesta és una fira farcida d’activitats per a tots els públics i edats en la que es poden adquirir trumfos i tòfones directament del productor i gairebé recent collits!
Dissabte i diumenge. www.firadeltrumfo.com

La Medieval
Masllorenç. Baix Penedès. Aquesta fira medieval es fa dissabte tot el dia i diumenge al matí a Hi ha un mercat d’artesania i oficis, obertura de portes de la muralla i mostra de la vida en un campament medieval, desfil•lada de tropes, batalla i setge al castell...

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada