Dimecres, 4 de març

Espectacle
Dorita Mayalde, cuinera
Espectacle a càrrec de Bea Insa.
Can Basté. Pg Fabra i Puig 274. 19 hores. Gratuït.

Cinema
Els Dimecres del Cinema de les cultures
Projecció de la pel·lícula “Erin Brockovich”, (EUA 2000). Steven Soderbergh (130 min).
Erin Brockovich és una dona jove sense marit i amb tres fills petits que busca una ocupació. Després de molts esforços, al final ho aconsegueix com ajudant en un petit bufet d'advocats. Un dia i després de revisar una sèrie de documents dels lletrats, troba casualment una petita pista que li durà a descobrir un dels majors casos de contaminació química esdevingut en Estats Units.
La presentació de la pel·lícula i el posterior debat sobre els drets de la ciutadania en matèria de contaminació, medi ambient i salut, correran a càrrec de Flora Royo, com representant de “Amics de la UNESCO”, i de Vicent Boix, autor del llibre “El parque de la hamacas”.
Amics de la UNESCO”. Mallorca, 207, pral. 19 hores. Entrada gratuïta.

Contes
Tota una vida
Un conte per a cada època de la vida. Un viatge per la vida de 3 dones a ritme de conte. A càrrec de Som 3 D 3: Merche8a, Carme Glez i Mon Mas.
Biblioteca Nou Barris. Albert Einstein, 2-4. 19 hores. Entrada lliure.

Música
Compositores catalanes. Generació modernista
Presentació d'aquest CD que recull 31 cançons per a veu i piano de quatre dones compositores catalanes que van dur a terme una creació musical molt significativa en el tombant del segle XIX al XX: Narcisa Freixas (1859-1926), Carme Karr (1865-1943), Isabel Güell (1872-1956) i Lluïsa Casagemas (1873-c.1942).
La interpretació de les cançons va a càrrec de la soprano Maria Teresa Garrigosa i la pianista Heidrun Bergander.
Intervindran en la presentació la directora de la Biblioteca de Catalunya, Dolors Lamarca; la cap de la seva secció de Música, M. Rosa Montalt; la periodista, Mònica Pagès; la soprano M. Teresa Garrigosa i la pianista Heidrun Bergander.
Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. 19.30 hores. Entrada lliure

Festival Barnasants 2009
Actuació dels cubans Yaima Orozco i Diego Gutiérrez, que interpreten ‘Te doy una canción’, el doble àlbum que registra dos concerts en els quals 40 trobadors de diverses generacions van cantar temes de Silvio Rodríguez en l’espai de concerts cubà “A guitarra limpia”.
Abans del concert, el cineasta i poeta Víctor Casaus, director del Centro Pablo de la Torriente Brau de Cuba, presenta el llibre ‘Memorias a Guitarra Limpia’, sobre aquest cicle de concerts.
Casa Amèrica Catalunya. Còrsega, 299. 19.30 hores. Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada