Dilluns, 16 de març

Documental
11-S i la guerra contra el terrorisme
Projecció del documental italià "Cero-investigación sobre el 11-S", i debat amb el seu director, Fancesco Trento i José Luis Gordillo, redactor de la revista "Mientras tanto".
Pati Llimona, Regomir, 3. 19 hores. Entrada lliiure.

Cinema
Cicle Jodorowsky
Inici del ‘Cicle Alejandro Jodorowsky’, que proposa una nova aproximació a un dels representants de l’anomenat cinema de culte, el director xilè Alejandro Jodorowsky, qui ha desenvolupat gran part de la seva carrera a Mèxic. Un mestre per a molts, però també un il·luminat per a d’altres, el seu cinema oníric i violent amb elements budistes i surrealistes no deixa indiferent. Les pel·lícules d’aquest cicle han estat remasteritzades recentment.
Projecció de ‘Fando & Lis’ (Mèxic. 1968. 97’). Es tracta de l’’òpera prima de Jodorowsky. Basada en l’obra homònima de Fernando Arrabal, ‘Fando & Lis’ explica la història d’una singular parella: Fando és impotent i Lis, paralítica. Junts buscaran la ciutat encantada de Tar.
Casa Amèrica Catalunya. Còrsega, 299. 19.30 hores. Entrada lliure

Música
Música barroca
Concert de l'ensemble instrumental The Ripieno Consort amb Mónica Muñoz, soprano, Jordi Aymerich, tenor, i Néstor Pindado, baix. Dirigeix, Àngel Villagrasa. Interpreten obres de Vivaldi i Haendel.
Centre Sant Pere Apòstol. Sant Pere més Alt, 25. 20.30 hores. Entrada lliure.

Concierto de Aranjuez
Concert de Roger Tàpias (guitarra) i Gennady Szyubenko (piano).
Casa Elzalde. València, 302. 20.30 hores. Concert gratuït. Cal recollir entrada.
Les entrades es podran reservar al telèfon 93 488 05 90, el mateix dia i recollir-les fins a quinze minuts abans de l’inici de l’espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada