Dilluns, 9 de març

Música
Evocació a la dansa
Intèrprets: Helena Carreras i Meritxell Puig (violí)
Breu recorregut pel repertori que alguns compositors del segle XIX i XX han dedicat al moviment. Des de la música francesa de saló als balls més característics d'un poble.
Casa Elizalde. València, 302. 20.30 hores. Concert gratuït. Cal recollir entrada
Les entrades es podran reservar al telèfon 93 488 05 90, el mateix dia i recollir-les fins a quinze minuts abans de l’inici de l’espectacle.

Art
Dia Mundial de la Lentitud
Ppausa associació cultural i el Centre d’Art Contemporani Piramidón conviden a participar en l'acció "La cultura a un altre pas". Barcelona acull, per primera vegada, una acció d’aquest caire
amb la voluntat d’adherir-se al Dia Mundial de la Lentitud. L’objectiu és convidar a tots els públics a fer una reflexió sobre la manera d’entendre i viure l’art contemporani. L’eina per fer-ho són unes sabatilles.
Centre d’Art Contemporani PIRAMIDÓN. Concili de Trento, 313, 16è pis. De 17 a 21 hores. Acció gratuïta.

Cinema
Cuba, claus de futur: Ficció i animació de nous realitzadors cubans
Inici de les jornades ‘Cuba, claus de futur’, que se celebren del 9 al 13 de març, amb una sessió dedicada a nous realitzadors cubans a partir d’una selecció de treballs de ficció i animació presentats al 2008 a la Setena Mostra de Nous Realitzadors de l’Institut Cubà d’Art i Indústria Cinematogràfica (ICAIC).
Casa Amèrica Catalunya. Còrsega, 299. 19.00 hores. Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada