Dimecres, 18 de març

Literatura
Henry Roth
Arran de la publicació de la traducció catalana de Digue-ne son, l’escriptor i crític literari Robert Saladrigas comenta la trajectòria de l’autor nord-americà.
Biblioteca Jaume Fuster. Plaça de Lesseps, 20-22. 19 hores. Entrada lliure.

Teatre
Tres mirades sobre el teatre britànic contemporani
Primera conferència d'aquest cicle. Aleks Sierz, estudiòs dels autors teatrals britànics, que parla de la generació més recent del teatre britànic deifinida por ell mateix com "Postgeneration Theatre".
Teatre Lliure. 18.30 hores. Traducció simultàia al català. Entrada lliure.

Documental
Expressions de l’Àfrica negra a Barcelona
Presentació oficial del documental "Expressions de l’Àfrica negra a Barcelona" impulsat pel Centre d’Estudis Africans que recull els pensaments i les reflexions d’artistes negreafricans residents a Barcelona i mostra l’espai que ocupa aquest col·lectiu dins l’escena cultural de la ciutat. El documental, escrit i dirigit per Sara Losa i Tania Adam, presenta a 12 artistes de l’Àfrica negra que viuen i treballen a Barcelona i ens dóna a conèixer la seva obra, les seves vivències i les seves reflexions. La projecció del documental anirà acompanyada de la divulgació d’un informe d’anàlisis i resultats que ens aproparà a la vida d’aquests artistes tot aportant una nova visió sobre la diàspora negreafricana resident a Barcelona.
Palau de la Virreina. La Rambla, 99. 19.30 hores. Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada