Dissabte, 1 de juny

ART
Wallpeople
45 ciutats de tot el món, Barcelona entre elles, treuen el seu art al carrer aquest dissabte unides pel moviment Wallpeople. Ciutadans anònims amb les seves obres es convertiran en el artistes protagonistes de galeries a l’aire lliure a tot el món.
Ferlandina 27. Zona MACBA mur esquerra, cartell “Ravalejar”. De 12 a 15 hores

MÚSICA 
Reporducció feta amb sorra de l'ajuntament de Viena

Arena Viena
Del 31 de maig al 6 de juny a la plaça del Mar s/n, Platja de Sant Sebastià de la Barceloneta, projecció d’una selecció de pel•lícules del "Festival de Cinema Musical de Viena". Cada dia de 12 a 20 hores: "Concert d’any nou de la Filharmònica de Viena 2013", "Concert d’una nit d’estiu", de 2006 amb Juan Diego Flórez i Placido Domingo, "El Trencanous", de l'Òpera de l'Estat de Viena, "Carmen", de l'Òpera de l'Estat de Viena i "Pavarotti: els duets. El millor de Pavarotti i els seus amics". L'últim dia, el 6 de juny de 19h a 23 h, la celebració finalitzarà amb una gran festa absolutament gratuïta a la mateixa plaça del Mar de Barcelona, amb la presencia de DJ Audiofly (Supernature) DJHerrr (FACT), Def Mike (I Records) i Javi Sampol (FACT).
Plaça del Mar s/n, Platja de Sant Sebastià de la Barceloneta. 
 
MERCATS
Flea Market
Nova edició d’aquest mercat d'objectes de segona mà en el que hi haurà articles com roba, llibres, discos i molt més
Flea Market. Pl. Blanquerna. D'11 a 19 hores.

El zapato rojo 2013
Vuitena edició d’aquest mercat de moda en el que participen 63 dissenyadors (de moda, d’interiors i gràfics), amb bona música i bones ofertes.
FAD. Plaça dels Àngels. Dissabte i diumenge, de 12 a 21 hores. Entrada, 1 euro.

JOCS
Catan Stark Trek
Presentació oficial a Espanya d’aquest joc de taula basat en la famosa sèrie de ciència ficció, amb la participació de membres del Club Star Trek i actors disfressats.
Kaburi. Passeig de Sant Joan, 11. 11.30 hores.

PANTALLA
La noche de los brujos
El Buque Maldito projecta aquesta pel•lícula de cinema fantàstic i de terror del director Amando de Ossorio, un còctel exòtic de vudú, sacrificis humans, màgia negra i boniques senyoretes transformades en lleopards.
Espai Jove Garcilaso. Garcilaso, 103. 18 hores.

SOLIDARITAT
Contra la Fam
La Fundació Banc dels Aliments amb la col·laboració de l'empresa Nocilla confeccionen un entrepà de tres quilòmetres de llarg amb el que es vol batre el rècord Guiness. L'entrepà s'entregarà a entitats col·laboradores del Banc dels Aliments.
Passeig Marítim de la Barceloneta. A partir de les 11 hores.

FORA DE BARCELONA
Festa de la Transhumància
Llivia. Cerdanya. Dissabte comença aquesta festa en la que es podrà veure una exhibició del treball del gos d’atura (17 h, Parc de Sant Guillem), i diumenge a partir de les 7.30 h, es podrà pujar a peu amb el bestiar fins Les Bulloses.
www.transhumancia.cat

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada