Dilluns, 20 de maig

MERCAT
Mercadillo benéfico
La Fundació Barraquer organitza aquest mercat per recaptar fons per a les expedicions que fa a països en vies de desenvolupament per tal de retornar la vista a persones sense recursos.
Fundació Barraquer. Laforja, 88. Fins al 26 de maig, de dilluns a divendres, de 10 a 19 hores, cap de setmana i dilluns, de 18 a 21 hores.

FESTIVAL
Loop Screen Festival
En el marc d’aquest festival dedicat al món de la videocreació, “Ante nuestros ojos (I)”, presenta els artistes Marco Godoy, Pelayo Varela, Teresa Margolles, Eugenio Merino, Núria Güell, Gina Arizpe, Tomás Ochoa, Antoni Muntadas, Rogelio López Cuenca, Ruben Verdú, Jorge García, Santiago Cirugeda i Fernando Sánchez Castillo.Les propostes artístiques seleccionades esclareixen i profunditzen en una actitud crítica destapant algun dels rumbs nefasts de la civilització
Avelino Sala Studio. Sant Lluís, 16. De 19 a 20.30 hores. www.loop-barcelona.com

MÚSICA
Concurs de primavera
Recital de flauta travessera amb peces de Samuel Barber, Sergey Prokofiev, Eliott Carter, Francis Poulenc i François Borne, a càrrec de Gustav Villegas.
Capella del Col•legi Major Ramon Llull. Recinte de l’Escola Industrial. Comte d’Urgell, 187. 22 hores.

FORA DE BARCELONA
Verdaguer 2013
Folgueroles. Osona. Entrada gratuïta a la Casa Museu Verdaguer.
Major, 7. De 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Tàrraco Viva
Tarragona. Tarragonès. Fins diumenge 26, Tarragona continua celebrant aquesta gran festa romana amb un gran nombre d’activitats.
www.tarracoviva.com

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada