Dimecres, 4 de juliol

PANTALLA
La casa groga
Projecció d’aquesta pel•lícula d’Amor Hakkar, França/Algèria, 2007, en versió original en àrab i berber i subtítols en castellà. A continuació hi haurà un debat amb Medir Plandolit, periodista, i Malika Zedjaoui, presidenta de l’associació de dones algerianes Hamama.
IEMed. Girona, 20. 18.30 hores.

Ramon Perera, l’home que va salvar Barcelona
Presentació de d’aquest documental de Montse Armengou. L’autora oferirà una xerrada sobre la construcció de refugis a Barcelona i la resistència ciutadana durant la Guerra Civil.
Castell de Montjuïc. 18.30 hores.

MÚSICA
Canto rodado de Chico Buarque
Nacho Mañó, membre de Presuntos Implicados, i Gisela Renes, psicoanalista i cantant, presenten amb un concert gratuït el seu primer treball musical en comú, que és un monogràfic sobre el cantautor brasiler Chico Buarque.
SGAE. Passeig Colom, 6. 19 hores.

Barcelona Festival Song
José Manuel Lezcano interpreta a la guitarra un concert de música iberoamericana.
Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. 20.30 hores.

Entre mans i peus
Concert molt original, en el que s’establirà un diàleg entre el piano de Marco Mezquida i els moviments de claqué de Laia Molins, ballarina, que ens transportarà a diferents ambients i situacions.
Centre cívic Pere Pruma. Ganduxer, 130. 20 hores.

47 Festival Internacional de Cant Coral a Barcelona
Concert a càrrec de la Camerata Vocal Iuvenes Vocem, de Coatzacoalcos. Mèxic, i la Societat Coral de de Polokwano, Sudàfrica.
Església del Pi. Plaça del Pi. 21 hores.

Música als Parcs
Concert a càrrec del grup Architerraneo, format per Robindro Nikolic, clarinet, Miriam Fèlix, violoncel, i Mattia Schirosa, acordió (21 hores, Parc Joan Miró). Concert del Trio Dewartt, format per Ester Piñol, arpa, Paula Martínez, flauta travessera, i Pere Nolasc, violí (21 hores, Turó Park).

‘Let thy hand’, de Händel, i ‘Credo’ i ‘Glòria’, de Vivaldi
Concert a càrrec del Cor de la URL i l’Orquestra Ars Musicae, amb les sopranos Gemma López, Lluna Pindado i Esther Ribot, i els contratenors Marc Díez i Marc Guerris.
Parròquia de Sant Pere de les Puel•les. Lluís el Piadós, 1. 21.30 hores.

ESCENA
Invasió subtil i altres contes
En el centenari del naixement de Pere Calders, un dels autors més populars de la nostra literatura, la Cia. Gataro porta a l'escenari els seus contes plens d'ironia i intel•ligència. A Invasió subtil i altres contes, Calders satiritza amb l’humor intel•ligent que el caracteritza, a voltes indulgent, a voltes més corrosiu, l'obcecació, la manca d'imaginació i la incapacitat de l'individu per sobreposar-se i reaccionar d'una manera raonadament humana.
Casa Elizalde. València, 302. 22 hores.

POESIA
Nit de poesia LaBre
Recital poètic a càrrec d’Andreu Subirats, Max Besora, Jordi Nopca, Josep Pedrals, Nú Miret, Ignasi Pàmies, Núria Martínez i Tomàs Arias.
Jardí de l’Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 22 hores. Entrada lliure, aforament limitat.

DANSA
Nits d’estiu a CaixaForum
Inici d’aquest cicle amb la presentació del projecte de dansa amb gent gran i joves, "Memòries corporals" (20 i 22 hores, vestíbul, gratuït).
CaixaForum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8.

CONFERÈNCIA
Debats sobre el malestar
Javier Bassas, filòsof, parla sobre "Afectes i efectes polítics", i Felip Martí-Jufresa, filòsof, sobre "Malestar i emancipació política".
Arts Santa Mònica. Rambla, 7. 19 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada