Dilluns, 16 de juliol

PANTALLA
Cinepicafòrum
Projecció de la pel•lícula d’animació “Ice Age 3: El origen de los dinosaurios”, de Carlos Saldanha i Mike Thurmeier, Estats Units, 2009.
Fnac La Maquinista. 18 hores.

Tyrannosaurus Entertainment & Books
Presentació d’aquesta productora i projecció de la pel•lícula “Troma is Spanish for troma”, de Marc Gras, Espanya, 2010.
Fnac Triangle. Plaça Catalunya. 19 hores.

Cicle de cinema Ecumenòpolis
Projecció del documental "Ordos 100", d’Ai Weiwei, sobre la construcció d’una vila de 1.000 metres2 a Mongòlia. Després de la projecció, els integrants dels estudis f451, BarozziVeiga i Coll&Leclerc (els tres estudis espanyols escollits per participar en el projecte Ordos 100) protagonitzaran una taula rodona sobre la pel•lícula, que estarà moderada per l'arquitecte Ramon Faura.
Col•legi d’Arquitectes. Plaça Nova, 5. 19.30 hores.

Itàlia. Cicle de cinema d’estiu
Dins d’aquest cicle es projecta la comèdia “Vacaciones de Ferragosto”, de Gianni Di Gregorio, Itàlia, 2008. En castellà.
Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480. 21 hores.

INFANTIL
Sac de rondalles
Unim continents ofereix una sessió per nanos a partir de 5 anys amb contes i tradicions del Pakistan.
Biblioteca Zona Nord. Vallcivera, 3 bis. 18 hores.

CONFERÈNCIES
Colòmbia i Catalunya, veus d’anada i tornada
En el marc de les activitats que s’organitzen per l’aniversari de la independència de Colòmbia, se celebra una taula rodona amb Wílmar Cabrera, periodista i escriptor colombià resident a Barcelona, Duván López Yepes, pintor i escultor, Enric Grau Carmona, durant quatre anys, coordinador de Metges sense Fronteres al país sud-americà, Roser Bertran Coppini, vicepresidenta de Fundació Kreanta i responsable de la Càtedra Medellín - Barcelona, i Jordi Llorens, fotògraf i membre de la Sociedad Geográfica Española.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada