Dimarts, 10 de juliol

TRADICIONS
Sant Cristòfol
Per celebrar a festivitat del patró dels conductors, se celebra una caravana de vehicles històrics que durant tot el matí estaran exposats.
Plaça Sant Jaume. D’11 a 13 hores.

ESCENA
Obrador d’estiu de la Sala Beckett
Lectures dramatitzades de "Pas de trànsit", d’Ayse Bayramoglu (Turquia), "Una playstation per a la mama", de Mario Salazar (Alemanya), i "iB is for Bacon", d’Antonio Rojano (Espanya).
Sala Sebastià Gasch. Mercat de les Flors. Lleida (18 hores). Entrada gratuïta. Reserva prèvia obligatòria a obrador@salabeckett.cat o bé per telèfon 932-845-312.

El teatre d’aficionats a Barcelona. El Club María Guerrero (1930-1973)
Presentació d’aquest llibre de Maria Josep Conde, i minuts musicals amb els violinistes Sergi Alpiste i Jaime del Blanco.
La Seca Espai Brossa. Flassaders, 40. 19 hores.

MÚSICA
Tardes musicals d’estiu
Concert a càrrec del cor de la Whitby High School formart per 40 estudiants.
Jardí del Museu Marítim. Av. Drassanes, s/n. 18 hores.

Músiques del món
Música i ball tradicionals africans amb la companyia La Salamandra, Associació Ntapkeu de Bafia, formada per Amede Nwatchok, veu i ball, Zamble Marce, percussió, Diabate Karnon, goni i balafo, Zeze Gouri Jean Luc, veu i ball, i Moudji a Bep, percussió.
Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480. 21 hores. A partir de les 20 hores, es poden passar a buscar les entrades gratuïtes.

Música als Parcs
Concert de jazz a càrrec del Victor Correa Vocal Quartet.
Parc Central de Nou Barris. 21 hores.

Folk pop
Concert a càrrec del grup Olivemoon.
Casa Golferichs. Gran Via, 491. 22 hores.

PANTALLA
Mujeres del mundo
Dins d’aquest cicle es projecta la pel•lícula “Cielo”, de Deepa Mehta, Canadà, 2008, VOSE. El film explica la història de Chand una jove que viatja a Canadà des de Índia per a casar-se amb en Rocky, un home al que no coneix.
Olokuti. Astúries, 36. 19 hores.

POESIA
Homenatge a Josep Pedreira i Els Llibres de l’Óssa Menor
Presentació a càrrec de Josep Lluch, editor de Proa, Mireia Sopena, autora del llibre “Josep Pedreira, un editor en terra de naufragis”, i Ricard i Joana Pedreira fills de Josep Pedreira. A continuació lectura de poemes a càrrec de Francesc Garriga, Manuel Forcano, Susanna Rafart, David Castillo i Màrius Sampere.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

2 comentaris: