Dissabte, 21 d'abril

MERCAT
17ena. Fira per la Terra - Mercat de la Terra
Durant tot el cap de setmana se celebra aquesta fira que és una trobada d'entitats de tota mena per cridar l'atenció sobre les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris. L’edició d’enguany està especialment dedicada a l’energia eòlica.
Parc de la Ciutadella i passeig Lluís Companys. Tot el dia.

GASTRONOMIA
Creperia bretona Le p’ty mon
Aquest restaurant organitza una jornada de portes obertes amb degustació gratuïta de productes típics de la Bretanya francesa preparats en directe.
Le p’ty mon. Passatge Lluís Pellicer, 13. De 12 a 15 hores.

ESCENA
Barribrossa
Espectacle “Dau al Set”, tribut als membres d’aquest moviment artístic d’avantguarda amb Carles Hac Mor, Maria Donoso, Marçal Bayona, Melcior Casals i Miquel Segovia. Dramatúrgia i direcció de Xavier Giménez Casas.
Museu Picasso. Montcada, 23. 21 hores.

PANTALLA
La semana del asesino
Projecció d’aquesta pel•lícula d’Eloy de la Iglesia, sobre un assassí en sèrie, amb la presencia durant la sessió de l’actriu Emma Cohen.
Espai Jove Garcilaso. Garcilaso, 103. 18 hores.

El paisatge perdut. Cartes del Japó
En el marc d’aquest cicle, es projecta “Tokyo Drifter”, del director Tetsuaki Matsue, 2011, VOSE. Ciutat de Tòquio amb els neons apagats, després del gran terratrèmol. El músic Kenta Maeno vagareja pels carrers, sota la pluja, cantant i cridant pels carrers asfaltats de Shinjuku, Shibuya i pels afores de la ciutat, deixant veure el seu humor cínic i la seva malenconia.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

CONFERÈNCIES
Hi ha tortura avui?
Jornada per parlar de la tortura amb Jorge del Cura, portaveu de la coordinadora estatal contra la tortura, Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb, Gemma Calver, advocada. Jon Mirena, professor de dret penal, i Santiago Vidal, jutge.
Aula 1 del CCCB. Montalegre, 5. 10 hores.

CAP DE SETMANA FORA DE BARCELONA
Fira de les Arts tèxtils i del paper XXX
Badalona. Barcelonès. Durant tot el cap de setmana una cinquantena d’expositors mostren les novetats en els sectors del scrapbooking i el patchwork. Hi haurà un centenar de tallers i exposicions.
Rambla. Avui i demà. firadarts.blogspot.com.es

Al Facebook i al Twitter de Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada