Dissabte, 14 d'abril

INFANTIL
Mon Llibre
Aquest cap de setmana, els nens tenen la seva gran cita anyal amb els llibres. “Món Llibre” celebra una nova edició al amb un enorme programa d’activitats de tota mena. Tant per dissabte com per diumenge.
CCCB i Macba. Programa complert: www.cccb.org.

MÚSICA
Montsalvatge
Amb motiu del centenari del naixement del compositor gironí, el bcn216 amb Pia Freund, soprano, i Ernest Martinez-Izquierdo, director, presenta dues peces per a veu i grup instrumental compostes per Montsalvatge.
L'Auditori. Lepant, 150. 20.30 hores. Gratuït, cal recollir entrades a taquilla.

III Cap de setmana coral
Concert a càrrec del Cor Jove Amics de la Unió, dirigit per David Gómez. Interpreta música sacra i contemporània del segle XX.
Teatre del Cercle. Santa Magdalena, 12. 20 hores.

Hip-hop
Amb motiu de l’espectacle “Macadam-Macadam” que es presenta al Mercat de les Flors del 19 al 22 i del 26 al 29 d’abril, dissabte se’n podrà veure un tast.
Estació de metro Universitat. 18 hores.

FESTA
Un país de lletres. L'autor, el lector, l'obra i la Institució de les Lletres Catalanes
En el marc d'aquesta exposició s'organitza una jornada festiva amb nombroses activitats gratuïtes. Els assistents podran visitar la mostra, portar el seu llibre preferit, fer-se fotografies i penjar els seus missatges i explicar amb quin autor o autora els agrada passar les nits.
Palau Moja. Portaferrissa, 1. De 12 a 20 hores.

PANTALLA
El paisatge perdut. Cartes del Japó
En el marc d'aquest cicle dedicat a pel•lícules realitzades després del tsunami del Japó de fa una any, avui es projecten el documentals “Light, up Nippon”, de Kensaku Kakimoto, 28' i “Snow After the Day”, de Akatsuki Otake, 60'. Ambdós en VOSE.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

MÈXIC
Homenatge al doctor Robert
L'Associació Cultural Mexicano Catalana MexCat i l'Ajuntament de Barcelona organitzen un homenatge al doctor Bartomeu Robert, nascut a Tampico, Mèxic, el 1842, que fou alcalde de Barcelona des del 14 de març de 1899 fins a la seva mort el 10 d'abril de 1902. Núria Feliu oferirà un recital poètic, hi haurà parlament i música amb la Societat Coral La Floresta.
Davant el monument al Dr. Robert. Plaça Tetuan. 11.30 hores.

Dia de la República de Mèxic
Taula rodona “L’exili català a Mèxic i els seus fills”, a càrrec de Jordi Palou, directo del Memorial Democràtic de la Generalitat, Albert Torras, vicepresident de Mexcat, i la Asocación Hijos y Nietos del Exilio Republicano (19 hores). Projecció del documental “Els nens de Morella”, amb la presència de la directora, Neus Ràfols ( 21 hores).
Associació Cultural La Lottería. Finlàndia, 15 baixos.

CAP DE SETMANA FORA DE BARCELONA
Poesia als quatre vents
Montcada i Reixac. Vallès Occidental. Inici del cicle Poesia als parcs, amb un recital de poesia a càrrec dels poetes Màrius Sampere i Mireia Vidal-Conte, acompanyats musicalment per la coral Mare de Déu del Turó de Montcada.
Ermita de Sant Pere de Reixac. 19 hores.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada