Dimecres, 25 de febrer

Folklore
II Setmana x Àfrica
Taller de dansa africana amb la ballarina Chantal (18.30 hores). Espectacle de dansa africana amb el grup Chi D Nalle (19.30 hores).
Centre cívio Sagrada Família. Provença, 480. Gratuït.

Literatura
Entre línies': llegint a Iván Thays
Dins del cicle ‘Entre línies: Noves lletres de la literatura llatinoamericana’, l'actor Jordi Bixaderas llegeix fragments de la novel·la ‘Un lugar llamado Oreja de perro’ (Anagrama, 2008), finalista del Premi Herralde 2008, de l'escriptor peruà Iván Thays.
Casa Amèrica Catalunya. Còrsega, 299. 20.00 hores. Entrada lliure.

Taula rodona
Entendre el Líban contemporani. De la fragmentació a la construcció d’un país estable
La taula rodona comptarà amb diversos representants de forces politiques i tendències ideològiques per oferir una visió contraposada les diverses percepcions que existeixen a l’interior del país.
Participants:
Alain Aoun, membre del Moviment Patriòtic Lliure (FPM), partit dels cristians maronites fundat pel general retirat Michael Aoun.
Abdel Halim Fadlallah, vicepresident del Consultative Centre for Studies and Documentation (Beirut) i professor d’economia i recerca a la Lebanese Association for Rehabilitation and training. És columnista del diari Al-Akhbar, la línia editorial del qual fan que se’l consideri d’esquerres i el principal diari d’oposició al govern.
Antoine Haddad, membre del Secretariat General de la Coalició del 14 de Març (amb majoria parlamentària i governamental al Líban després de les eleccions de juny de 2005) i secretari des de 2001 del Comitè executiu del Moviment per a la Renovació Democràtica (DRM). Als anys noranta va contribuir a diverses campanyes per retornar el Líban a les pràctiques democràtiques després d’anys de guerra civil i ocupació estrangera.
George E. Irani, professor visitant a la Universitat San Pablo – CEU i exdirector del Progama per Àfrica i el Pròxim Orient del Centre Internacional de Toledo per la Pau. Coordinador del debat.
Senén Florensa, director general de l’IEMed.
IEMed. Girona, 20.19 hores. Accés lliure. Traducció simultània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada