Dijous, 26 de febrer

Música
Jubilee Jazz Club
Gran Concert del Jazzland Trio formado por Pere Ferré, piano, Dimitri Skidanov, contrabaix i Aldo Caviglia, bateria.
Institut d'Estudis Nord-americans. Via Augusta 123. 19.30 hores. Entrada lliure i gratuïta

Teatre
Fem en femení. Receptes afrodisíaques
Màgia, humor i cabaret
Creació i interpretació: Laura Muñoz
Direcció: Dídac El Rabaque
Aquesta doctora, que en la professió és professional i en l’amor és amoral, brindarà les seves receptes afrodisíaques amb la sorpresa i l’elegància de la màgia.
Intel·ligència, humor i ritme sostingut són els ingredients d’aquest espectacle que sorprèn per la seva espontaneïtat i eloqüència.
Centre Cívic Sagrada Família. Provença, 480. 20 hores. Entrada lliure i gratïta.

Memòries d'un reclam
Representació d'aquesta obra de teatre de Produccions de Ferro. Intèrprets: Pep Lluís Gallardo i Antoni Gomila. Direcció: Joan Gomila.
En Sortat, és una perdiu mascle que explica les seves peripècies tot assumint el paper d'observador objectiu i implacable d'uns entorns socials estúpids. L'espectacle també plasma un aiguafort vigorós d'un temps i un país: la Mallorca de la postguerra, la Mallorca franquista del nacionalcatolicisme, just en el llindar de la crisi sociològica que, immediatament i a conseqüència de l'eclosió turística, somourà l'illa.
Espai Mallorca. Carme, 55. 19.30 hores. Entrada lliure.

acciONs OFF. Propostes escèniques de petit format
Siticlaun
Espectacle de clown, de la Cia. Clownfish.
Un ciutat buida i uns contenidors plens, brosses, un indigent i un peix. Aquest és el punt de partida d’un espectacle burlesc, reflexiu, divertit, compromès i, per damunt de tot, un espectacle molt pallasso.
Casa Elizalde. València, 302. 20.30 hores. Espectacle gratuït. Cal recollir entrada
Les entrades es poden reservar en el telèfon 93 488 05 90, el mateix dia i recollir-les fins a quinze minuts abans de l’inici de l’espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada