Dimecres, 23 de desembre

MÚSICA
Música BCN: El camí del vent
Concert amb què es pot descobrir la confluència existent entre la música tradicional i la música culta i que portarà des de cançons dels trobadores del nord de França fins a composicions de l’època actual.
Centro cívico Vil·la Florida. Muntaner, 544. 19.30 hores.

Visual Drums
Actuació d’aquest projecte de percussió visual digital del bateria i productor musical Neo M el qual ofereix un espectacle que combina llum, música, coreografia, improvisació per demostrar que la música no sol es percep acústicament, sinó també de forma visual.
Pedralbes Centre. Avinguda Diagonal, 609. 18 hores.

INFANTIL
Pangèica
Taller d’observació de ciència i investigació dirigit a famílies amb nens de més de 8 anys on poden identificar elements i resoldre reptes naturalistes amb instruments de recerca.
Museu Blau. Pl. Leonardo Da Vinci, 4-5. D’11.30 a 13.30 hores.

La màgia del Nadal al Poblenou
Gran oferta d’activitats que van des de passejos a ritme de rumba catalana de personatges com elfs o fades, al lliurament de cartes a Papa Noel, berenar al carrer, recollida de joguines, aliments i roba, concert de nadales, una xocolatada popular i una actuació sorpresa.
Rotonda de la Rambla del Poblenou amb Ramon Turró. De 17 a 20 hores.

LLIBRE
Mingote
Presentació d’aquest llibre de dibuixos i il•lustracions d’Antonio Mingote, humorista, pintor, filòsof, escriptor, actor, guionista, acadèmic i poeta. L’acte comptarà amb la presència de José Luis Martín i el crític d’art Josep Maria Cadena.
Llibreria Jaimes. València, 318. 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada