Dilluns, 28 de desembre

MÚSICA

La mala reputación, al voltant de George Brassens
Lectura dramatitzada dirigida per Carles Canut que també hi actua, amb Ferran Frauca, Joan Humet, contrabaix, Manel López, acordió, i Miquel Pujadó, guitarra, veu, i adaptació de les cançons.
Teatre Romea. Hospital, 51. 20 hores.

CONTES
Contes de la saviesa budista
Presentació i lectura d’aquesta antologia a cura de Francesc Viladot amb la seva presència i la de la Georgina Cardona, actriu i narradora. Els contes, extrets del jataka, recullen els relats antics de la tradició budista de l´Índia protagonitzats per animals que transmeten la importància d’un valor.
Llibreria Jaimes. València, 318. 19 hores.

INFANTIL
Dibuixa en familia
Pinta els teus desitjos per Any Nou. Taller de manualitats en què petits i gran poden dibuixar, pintar i retallar els seus desitjos de cara a l’any nou. Cal formalitzar la inscripció al correu electrònic ambitculturalbcn@elcorteingles.es
Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l’Àngel. Tot el dia.

EXPOSICIÓ
Realitat a Burkina Faso
Exposició fotogràfica i artística que pretén donar a conèixer el país de Burkina Faso, la seva cultura, tradició i població, així com la feina feta per l’Associació Alblamoving amb projectes d’alfabetització de dones i nens sense recursos, per exemple.
Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tot el dia.

SOLIDARITAT
Nadal Solidari
Primer dia de recollida de joguines noves que s’allargarà fins el 31 de desembre. Igualment, es manté la organització per a recollida de roba fins el 5 de gener.
Centre cívic El Sortidor. Pl. del Sortidor, 12. De 10 a 13 i de 17 a 20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada