Dissabte, 3 d’octubre

MÚSICA
Jazz&Food
Jornada de gastronomia i música amb la Big Band del Conservatori del Liceu, la Barcelona Street Parade, Gregory Privat&Sonny Troupé, la Orquestra Ilegal de Barcelona, la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra i The Excitements.
Parc del Centre del Poblenou. D’11.30 a 23 hores.

II Cicle de Música Històrica i Patrimoni
Fortuna d’un gran tempo, grup format per Marc Guerris, contratenor, Albert Riera, tenor, Meritxell Genís, viella, Eloi Fuguet, flautes de bec, i Xavier Alern, viola de mà i llaüt, interpreta el programa Canzoniere, amb música de Guillaume Dufay, Josquin Desprez i Bartolomeo Tromboncino, entre d’altres. Textos poètics de Petrarca, Serafino Aquilano i Benet Garret Caritheo.
Capella de Santa Àgata. Plaça del Rei. 12 hores.

30 anys al barri
Entre les activitats que s’organitzen aquest cap de setmana per celebrar l’aniversari, avui hi ha sardanes. d’11 a 13 h), visites guiades Descobrim La Sedeta, de fàbrica a equipaments. Més de 100 anys d’història, a càrrec de la historiadora i guia Carolina Chifoni. de 12.30 a 18 h, inscripcions al centre cívic), rock a la plaça amb Mom’s Advice. 20.30 h), concert del grup The Big Soul Shackers. 21.30 h) i Burn Shankar. 23 hores..
Centre cívic La Sedeta. Sicília, 321.

Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample
Vermut amb Impro Show.
Casa Golferichs. Gran Via, 491. 12 hores.

Festes del Roser
Amics de La Rambla ofereix un concert de David Carabén (19 hores, Teatrino del Conservatori del Liceu. Rambla, 65 ), i visites i jornades de portes obertes a diferents edificis, museus i institucions de La Rambla.
www.amicsdelarambla.cat

MERCATS
Soul Market
Primera edició tematitzada del Palo Alto Market, inspirada en l’ànima del mercat i la màgia de la música negra. ULL, no és gratuït: 2 euros.
Palo Alto Market. Pellaires, 30-38. Dissabte i diumenge, d’11 a 21 hores.

100% Kids
Primer market per a nens de moda, decoració, gastronomia, música i activitats educatives i d’oci.
Valkiria Hub Space. Pujades, 126. d’11 a 20 hores. www.valkiriahubspace.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada