Dijous, 24 de setembre (Diada de la Mercè)

FESTA
Festes de la Mercè
Aquest dijous, festivitat de la Mercè, molts espais de la ciutat, com la Fundació Miró, celebren jornada de portes obertes. A més hi ha un matí geganter. a partir de les 11 h, plaça Sant Jaume) i a les 12 h, sortirà el Seguici de la Mercè des de la plaça de la Mercè per acabar a la plaça Sant Jaume on hi haurà balls i una diada castellera. A la tarda hi haurà la Cavalcada de la Mercè. 18 h, del carrer Pelai a la pl. Sant Jaume. A l’avinguda de la Catedral l’Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu oferiran el concert “Una nit americana per la Mercè”. 20.30 h. A la plaça dels Àngels, entre les 12 i les 18 hores, se celebra el “BAM en familia”. A les 22 hores, a l’avinguda de la Reina María Cristina hi haurà el Piromusical de la Mercè.
http://lameva.barcelona.cat/merce

PANTALLA
Pis Pilot. Medellín-Barcelona
Projecció d’aquest documental, 52’, Colombia-Espanya, 2015, VO castellà i català, el qual té com a objectiu obrir noves vies d’intercanvi de coneixements i d’experiències pilot en relació a l’accés a l’habitatge i la ciutat.
CCCB. Montalegre, 5. 19 hores.

LATcinema: ‘Elefante blanco’
Última sessió del cicle de cinema argentí de la Mercè 2015 dedicat a la filmografia del director Pablo Trapero.
Cinemes Girona. Girona, 175. 20 hores.

A tu què et sembla?
Projecció d’aquest documental sobre el cas de l’Ester Quintana, la dona que va perdre un ull a la manifestació del 14N a Barcelona, per l’impacte d’una bala de goma. Es tracta d’un projecte realitzat per un grup d’ex alumnes de l’EMAV que decideixen fer un documental per explicar aquest cas.
Antic Teatre. Verdaguer i Callís, 12. Divendres I dissabte, 21 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada