Dissabte, 31 de gener

EXPOSICIÓ
La negra Barcelona dels germans Muñoz Ramonet
Projecte fotogràfic col·lectiu que converteix en imatges tres llibres ben diferents entre sí, però amb un nexe comú: Barcelona i els Muñoz Ramonet.
Barcelona Visions. Banys Vells, 7. Del 31 de gener a l’1 de març.

MÚSICA
El castor musical: Comsona?
Actuació musical per gaudir en família el dissabte a l’hora del vermut.
Centre cívic Sarrià. Eduardo Conde, 22-24. 12.30 hores.

Sons i paraules, Rumba Catalana
Xerrada amb M.ª José López Vilalta, periodista musical, i concert amb Rafalito Salazar i David Torras, mestres de la rumba catalana. Gratuït.
Centre cívic Riera Blanca. Riera Blanca, 1. 19.30 hores.

Barnouche
Al final dels anys trenta l’estil “musette, desenvolupat al segle anterior a París, incorpora la guitarra com a instrument rítmic.
El Arco de la Virgen. Verge, 10. 22 hores. Entrada lliure.

JOVES
Habitació 1418
En aquest espai per a joves de 14 a 18 anys, tarda esperpèntica, estrambòtica, excèntrica. crispetes incloses. Gratuït.
Plaça dels Àngels. de 17 a 22 hores.

FORA DE BARCELONA
18è Cau de Bruixes de Centelles
Centelles. Osona. Aquest any el Cau de Bruixes de Centelles arriba a la seva 18a edició, a la majoria d’edat, per això han preparat una festa especial. En primer lloc volen fer el nou rècord Guinness de persones disfressades de bruixa o bruixot. Aquest nou intent serà el dia de la festa, el dissabte 31 de gener, a les 5 de la tarda a la Rambla del camp de l’aigua. Per participar-hi cal portar un vestit negre, un barret negre d’ala ample i escombra. Us podeu apuntar prèviament al Facebook del Cau de Bruixes o a la pàgina web de l’Ajuntament.
També el divendres dia 30 s’inaugurarà l’Exposició Revàlida Bruixa del Cau que recull la història d’aquests 18 anys de la festa amb tots els seus elements, participació popular, cartells, etc. El dia fort de la festa serà el dissabte 31 de gener , durant tot el dia, on hi ha el Mercat Màgic, cercaviles, tallers familiar, contes, música de carrer, sketchrawl embruixat, carrers embruixats, racons esotèrics, lectura de cartes, teràpies alternatives, la Bruixa de l’Any, etc..

Primera Mostra d'Olis de la Catalunya central
Cal Rosal. Berguedà. Konvent acull la primera mostra d’olis de la Catalunya Central amb especial ènfasi en las varietats locals com la corbella, varietat molt estesa per la vall del Cardener, la verdal que s’estén per les proximitats de Manresa i les varietats palomar i vera, molt esteses i gairebé exclusives de la vall de Montserrat pel cantó de Collbató. La mostra proposa conèixer de primera ma als productors i elaboradors d'aquestes varietats i la oportunitat de provar-los en els stands de cada productor. Durant la mostra, que es vertebra en dos dies, s’ofereix la possibilitat d’assistir a un tast
d'olis a càrrec de la tastadora Maria Àngels Planas, sommelier d’olis i gerent de Xaluca.
Dissabte i diumenge
www.konventzero.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada