Dilluns, 2 de febrer

MÚSICA
La gènesi de la forma
Concert a càrrec de Guillermo Turina, violoncel.
Casa Elizalde. València, 302. 20.30 hores. Gratuït, cal reservar al 934-880-590.

VISITA
080 Ravaleja. Ruta pel Raval de la Moda
Amb motiu de la propera edició de la 080 Barcelona Fashion, que enguany es celebra al Museu Marítim del 2 al 5 de febrer, Barcelona Activa convida a conèixer el passat i el present tèxtil del barri del Raval a través de rutes guiades pel taller de disseny tèxtil d’autor dedicat a l’experimentació, Muchafibra. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia
Dilluns i dimarts, 18 i 20.30 hores.

PANTALLA
"10.000 Km"
10.000 Km
Projecció d’aquesta pel·lícula de Carlos Marques-Marcet, Espanya, 2014.
Fnac L’Illa. Av. Diagonal 557. 19 hores.

Cicle de cinema... Il·lustracions al cinema
Projecció de la pel·lícula “American splendor”, de Robert Pulcini i Shari Springer Berman, Estats Units, 2003, 100 minuts..
Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480. 20 hores.

LITERATURA
BCNegra
Entre les activitats programades per dilluns a la BCNegra, destaquen les taules rodones: “La primera empremta”, amb Pere Cervantes, sotsinspector del Cuerpo Nacional de Policía, David Llorente, escriptor i dramaturg, Carme Moreno, escriptora, guionista i assessora cultural, i Albert Pijoan, escriptor, dramaturg i poeta, modera Nacho Cabana, escriptor. 16 h); “Noves geografies criminals” amb Nieves Abarca, periodista, especialista en perfils criminals, Vicente Garrido, professor de criminologia forense a la Universitat de València, William C. Gordon, advocat, i Zygmunt Miloszewski, escriptor i periodista, modera Pilar Argudo, periodista. 17 hores): “Visca Darwin! l’evolució del personatge en la novel·la negrocriminal”, amb Toni Hill, escriptor i traductor, Andreu Martín, escriptor, Jaume Ribera, guionista de còmics, i Lorenzo Silva, advocat, modera, Rosa Ribas, escriptora. 18 hores. Conversa-homenatge “Ens estimem tant Mankell!” entre Paco Camarasa, llibreter i comissari de BCNegra, i Beatriz de Moura, editora de Tusquets i de les obres d’Henning Mankell en castellà i en català. 19 hores.
Conservatori del Liceu, Nou de la Rambla, 88.

CONFERÈNCIES
La Barcelona dels francòfils i germanòfils durant la gran guerra
Conferència a càrrec d’Andreu Navarra, en motiu de l’exposició “Kameraden - APA i la caricatura de guerra (1915-1916)”.
Espai Antoni Miró Peris. Plaça de Carme Monturiol, 10. 19 hores.

Avantatges de les vacunes per adults
Conferència a càrrec de Joaquim Martínez, cap de Medicina Interna de l’hospital de Barcelona.
SCIAS Grup Assistència. València, 313, baixos. 19.30 hores.

El teatre pren la paraula
Les noves autories teatrals. Debat amb Salvador Sunyer i Ángeles González-Sinde, moderat per Xavier Marcé. Es parlarà de productores i companyies de teatre. l’autonomia del dramaturg i de com s’articula l’actual protagonisme de l’autor.
Teatre Romea. Hospital, 51. 20 hores.

1 comentari:

  1. Bona tarda Josep Maria Serra, si vosté està interesat en tenir un bon logo o en que una empresa millori l'estil del seu blog: contacti amb nosaltres, oferim un bon servei i és GRATIS!!

    Mail: bannlog@gmail.com

    Moltíssimes gràcies per la vostra atenció.

    ResponElimina