Dissabte, 2 d’agost

MERCAT
El Rastro de la Virgen
Com cada primer dissabte de mes, al carrer de la Verge s’hi celebren un encants d’objectes de segona mà i serveis. En acabar a l’interior d’El Arco de la Virgen es farà una festa de comiat de la temporada.
El Arco de la Virgen. Verge, 10. De 10 a 20 hores.

FORA DE BARCELONA
Fira-Mercat
L'Espunyola. Berguedà. Fira dedicada a les antiguitats i recanvis de vehicles clàssics (motos, cotxes i tractors), a més d’altres activitats.
Local Social. Dissabte tot el dia, diumenge de 9 a 14 hores.

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon
Vall de Camprodon. Ripollès. Concert de presentació del festival i dels diversos escenaris on es farà. A la plaça Verda de Setcases (12 h) i a la zona de piscines de Vilallonga de Ter (13 hores) hi haurà miniconcerts de l’Albert Bello Trio i el seu jazz manouche. A la zona de piscines de Llanars (17.30 h9 i a la plaça Major de Molló (19 h) actuarà Gatgipsyjazz.

Concerts al Castell
Llers. Alt Empordà. Concert de la formació instrumental Greenwey Músics que oferirà un repertori d’estàndars de jazz i adaptacions de temes més moderns.
Castell. 22.30 hores.

White Summer
Pals. Alt Empordà. Torna aquest market boho-chic de la Costa Brava, un mercat creatiu per a viure experiències de compra singulars i lúdiques a prop del Mediterrani. 5 euros.
Mas Gelabert, Serres de Pals. Del 2 al 17 d’agost, de 18 a 1 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

2 comentaris:

  1. Un gran servicio, gracia , muy útil y practico.

    ResponElimina
  2. Quina pena! Arriba l'agost i no tenim gaire activitats... els que ens quedem aquí ja vorem!

    ResponElimina