Dimarts, 29 de juliol

MÚSICA
Concerts de petit format
Concert de Guillem Roma.
Jardins del Teatre Grec. 20 hores.

Música als Parcs
Concert de la West Sussex County Youth Orchestra, dirigida per David Bennet.
Parc de la Ciutadella. Passeig de Picasso, 21. 20 hores.

ART
Art digital
La primera mostra simultània d’art digital de Barcelona que es fa fins el 10 d’agost, es presenta a diversos espais i edificis de referència de la ciutat, on els artistes i creadors presentaran les seves obres. Dimarts hi haurà la inauguració (20.30 h, Convent de Sant Agustí, Comerç, 36), en el decurs de la qual es podrà experimentar amb Moonbeat, un instrument musical i visual controlat mitjançant tecnologia de captura de moviment.
Més de 20 hotels i locals. www.digitalartbarcelona.com

ESCENA
Molt soroll per no res
La companyia Parking Shakespeare representa aquesta obra de Shakespeare a l’aire lliure i amb el públic fent rotllana al voltant dels actors.
Parc de l’Estació del Nord. 19 hores.

FORA DE BARCELONA
Tempo
Girona. Gironès.La última sessió d’aquest festival de cinema mut a l’aire lliure es projecta la pel•lícula “Safety Last!”, de Fred C. Newmeyer i Sam Taylor, amb Harold Lloyd.
Plaça dels Jurats. 22.30 hores.

Música al pati
Lleida. Segrià. Trobada amb els acordionistes del Pirineu. Participen Robert Santiago, acordió diatònic (França), Mats Edén, acordió diatònic (Suècia), i el Grup Néixer, harmòniques de boca (Catalunya).
Pati de l'IEI. Plaça Catedral s/n. 19.30 hores.

XXXIV Cicle Els Orgues de Catalunya
Torredembarra. Tarragonès. Concert d’orgue a càrrec de Carme Godall. Interpreta obres de Martín y Coll, Antonio de Cabezón o Carles Baguer entre d’altres.
Parròquia de Sant Pere Apòstol. 22 hores.

Kingston Youth Band
El Vendrell. Baix Penedès. Concert d’aquesta jove banda de música anglesa que fa una gira de concerts a Catalunya, sota la direcció de Christopher Stripp.
Museu Deu. Plaça Nova. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada