Diumenge, 14 d’abril

MÚSICA
Concert & Vermut
Sessió centrada en el blues, swing i boogie més antic. El piano d'en Giorcelli s'encarrega de rememorar-nos els vells barrelhouses i honky tonks de New Orleans, mentre que en Vilardell insta el vell caminar dels trens sobre les baquetes. A això li afegim la veu sensual, salvatge i estripada de la Ster, que crea un clímax de blues a cada concert.
La Confiteria. Sant Pau 128. 13 hores. Entrada gratuïta, consumició obligatòria.

Tarda musical de cant i dansa
Concert a càrrec del Cor Mestral, de Reus, l’Esbart Reus Dansa, i la Camerata Impromptu.
Centre cívic Joan Olivé, Pere Quart. Comandant Benítez, 6. 18.30 hores.

FESTES
Festivitat del Songkram (Festa del Nou Any Tailandès)
Festa organitzada per l’Associació Espanyola de Cultura Budista Tailandesa.
Plaça de la Sedeta. Sicília, 321. De 10 a 18 hores.
Un lector informa que el Songkram costa 15 euros, inclou menjar i beguda. No m'havia arribat correctament aquesta informació, ho sento!.

Festival de Holi

Tercera edició d’aquesta festa també coneguda com la Festa dels colors. Es tracta d'una de les festivitats més importants i alegres del calendari hindú. Començarà amb actuacions de dansa de Bollywood i després es repartirà la pols de colors per llençar-la. La festa acabarà amb el ritme del Dj Badal, director de Bollywood Sitar que és qui organitza la festa. Convé dur roba que es pugui embrutar.
Festival Holi. Rambla del Carmel. D'11 a 15 hores.

COL•LECCIONISME
Trobada de Gogistes de Catalunya
Jornada dirigida a col•leccionistes de goigs, composicions poètiques, de caire popular, que es canten a la Mare de Déu, a Crist o als sants.
Sagrada Família, entrada per Sardenya. D'11 a 14 hores.

FORA DE BARCELONA
III Concert Sala Piano 2013. Tocant amb Manel Camp
Castelladral. Bages. Pianistes de 19 escoles de música de la Catalunya Central ofereixen un concert molt especial, realitzant un homenatge al gran pianista manresà Manel Camp.
La Garriga de Castelladral. Ctra. de Súria a Castelladral Km 5,2. Primera sessió, 10 h, segona, 12 hores. Gratuït, però cal reservar l’entrada a www.masialagarriga.com

Cicles corals 2013
Llorenç del Penedès. Baix Penedès. Concert a càrrec de la coral Laroc, de Vilafranca del Penedès, la Coral del Centre Excursionista del Penedès, i la Coral Harmonia, de Llorenç del Penedès.
Església. 18.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

1 comentari: