Dimarts, 23 d’abril (Sant Jordi)

SANT JORDI
Sant Jordi a la Sagrada Família
Un Sant Jordi fotografiat passejant pels
carrers de Praga (foto de Josep Maria Serra)

La basílica celebra la diada de Sant Jordi amb entrada gratuïta per a tots els Jordi, Jordina, Jorge, George, Gorka, Xurxo...
Basílica Sagrada Família, entrada per Sardenya. De 9 a 20 hores.

Desè aniversari de l’Antic Teatre
Aquesta sala celebra el seu aniversari amb una festa en la que presentarà i posarà a la venda el llibre “2003-2013. 10 anys de l’Antic Teatre”, hi haurà intercanvi de llibres, un marató de vídeos d’espectacles programats, activitats infantils, concerts i actuacions.
Antic Teatre. Verdaguer i Callís, 12. D’11 a 21.30 hores.

Un Sant Jordi diferent a la Rambla del Raval
Una setantena d’entitats del barri del Raval, així com centres educatius, comerciants i veïnat celebren aquesta jornada amb tallers, espectacles i actuacions com les de l’Orquestra Raval Simfònic (19.30 hores) o la de la Cia Teatre Kosmu que representarà “Wagner i el Cavaller desconegut” (12.15 hores).
Rambla del Raval. D’11 a 21 hores. www.totraval.org

Antiga Fàbrica Damm
Durant tot el dia la música serà protagonista de la festa amb actuacions de Gossos, Quart Primera, Andrea Motis & Joan Chamorro, Els Catarres, Joan Coloma. Las Migas o The Pinker Tones. També hi haurà signatura de discos i venda de llibres musicals.
Antiga Fàbrica Damm. Rosselló, 515. D’11 a 20 hores. www.facebook.com/EstrellaDamm

‘Lo somni’, de Bernat Metge
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi i de la commemoració dels 600 anys de la mort de Bernat Metge, l’IEC ha programat una lectura pública de la seva obra “Lo somni” (de 12.30 a 16 hores) i s’inaugura la exposició “Bernat Metge i els clàssics” (12 hores).
Institut d’Estudis Catalans. Carme, 47.

Llibres i música
Al llarg de la tarda es xerrarà de llibres, es recitaran poemes i es cantaran cançons. I per acabar una sardana.
Sala La Peixera del Conservatori Municipal. Bruc, 110. De 16.30 a 18 hores.

CIÈNCIA
Recerca en directe
Entre dimarts i dijous se celebra aquesta fira en la que investigadors que treballen a Barcelona conviden els ciutadans a participar en els seus projectes i a resoldre enigmes tot seguint la metodologia científica.
La Pedrera.Passeig de Gràcia, 92. De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, prèvia reserva al 934-031-134, a partir de les 18 hores, entrada lliure.

MÚSICA
VII Concert de Barcelona Coral Àsia
La jove Barcelona Coral Àsia, que compleix un any aquest mes d'abril 2013, formada per unes cinquanta persones de 23 nacionalitats diferents, de les quals el 60% són d'origen asiàtic ofereix el seu repertori de cançons en diverses llengües.
Plaça dels Àngels. 18.30 hores.

ART
Coses que poden passar quan se’t posen papallones a l’esquena
Performance d’A Ca la Pa-Ka, que reflexionar sobre el conjunt de tensions i contradiccions culturals que conformen la nostra identitat en les relacions amoroses contemporànies.
Galeria Balaguer. Consell de Cent, 315, entresòl 2a. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada