Divendres, 23 de novembre

ART
I Festival de murales La Escocesa
Portes obertes, presentació dels murals realitzats pel festival, vernissatge. projecció de documentals i debat.
La Escocesa. Pere IV, 345. De les 17 a les 22 hores.

FESTIVAL
3er Festival d’Art i Cultura al Raval
Fins diumenge se celebra aquest festival que organitzen diversos locals del barri. Activitats de dissabte: a les 18 h, inauguració de l’exposició de Paola Pm + Lautanamera “Arte Visual + Diseño” (Titty Twister, de la Verge, 1). A les 20 h, exposició nocturna amb pica-pica i projeccions de curts (Associació La Lleonera, Lleó, 1). A les 21 h, jam sessió de música oriental amb Eastern Chamber (El Arco de la Virgen, De la Verge, 10). A les 22 h, concert del Blondi Charlatan Dúo & Trío (Inusual Project, De la Paloma, 5). A les 22.30 h, jazz amb Claudio Nervi & Electrío (Gipsy Lou, Ferlandina, 55). A les 23 h, sessió de ritmes llatins “La Casa del Ritmo” (Freedonia, Lleialtat 6).
Programa complert

MÚSICA
Estrena’t. Mostra de dansa, teatre i músic
Música per a la inclusió a càrrec de Pool (18 h), rock progressiu amb Dress like a woman (19 h), rock alternatiu amb Mimetic Theory (20.10 h), ska reggae amb Oreig (21.20 h) i pop folk amb Acid Folclòric (22.20 h).
Centre cívic Casa Groga. Av. Jordà, 27. 

Compositors i compositores catalans del segle XX
Cloenda d’aquest cicle amb un concert en el que alumnes de l’Acadèmia Marshall, on van ser professors Montsalvatge i Mompou, interpretaran obres de mestres catalans del segle XX, amb la veu de Blanca Santigosa i la direcció artística de Montserrat Aparici.
Centre cívic Pere Pruna. Ganduxer, 130. 20 hores.

ESCENA
Muses. Dones creadores
Taller “Estètica de l’oprimit”, a càrrec de la Cooperativa Fil a l’Agulla (18 h, lliure amb inscripció al 932-918-080). Música amb el grup The Mamzelles Es tracta d’un trio format per tres noies joves, Bàrbara Mestanza, Paula Ribó i Paula Màlia que se’n riuen de tot amb les seu lema “Fucking vagina”. Acaben de treure el seu primer disc, “Que se desnude otra”.
La Farinera. Gran Via, 837.

LLIBRE
Objetivo: cupcake perfecto
Presentació d'aquest llibre de rebosteria selecta d'Alma Obregón, la blocaire de rebosteria de moda.
Casa del Llibre. Rambla Catalunya, 37. 19 hores.

CONFERÈNCIA
Intervenció comunitària per a repensar l’espai urbà: joves i dones
Taula de debat amb la participació del Col•lectiu Punt 6, Solars Vius - Lleida, Re-Gen Huesca i el Grup de Recerca Geografia i Gènere UAB. Modera Marc Martí.
CCCB. Montalegre, 5. 18 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada