Diumenge, 18 de novembre

MÚSICA
Diada de la Rumba
Avui se celebra la quarta edició de la Diada de la Rumba. A partir de les 11 h, al Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia Sant Antoni, 6-8), hi haurà una taula rodona, tallers de percussió i palmes, animació infantil, una mostra de discos i marxandatge, un “mercadillo” rumbero i moltes altres activitats. I per la tarda a la Sala Apolo (Nou de la Rambla, 113) hi haurà una gran representació de la rumba catalana de tots els temps: Los Manolos, Peret, Ai Ai Ai, Don Vito i Los Corleone, José el Chatarra i Empalmaos d’entre molts altres.
www.forcat.org

7è Guardó Felip Pedrell
A l’acte de lliurament d’aquest guardó al compositor Manuel Oltra i Ferrer, la Coral Madrigalistes de Catalunya, amb Marta Parunella al piano, i l’Esbart L’Espiga d’Or, interpreten obres seves.
Centre Sant Pere Apòstol. Sant Pere més Alt, 25. 11.30 hores.

Silenci fem música
Alumnes de l’ESMUC interpreten en directe instruments històrics del museu.
Museu de la Música. Lepant, 150. A partir de les 17 hores.

XXVI Cicle de Concerts Espirituals d'Orgue a l'Oratori Sant Felip Neri
Inici d’aquest cicle amb el concert “Nou any litúrgic”, que interpreta Bernat Bailbé i que tindrà comentaris previs a càrrec d'Antoni Serramona. Gratuït, aportació voluntària.
Oratori Sant Felip Neri. Plaça Sant Felip Neri. 19 hores.

Poemes de José Luis Ruiz Castillo
Recital a càrrec de Llum Ventura, AiguaMarina i César Larriba, amb Josep M. Farré, acordió, Zsolt, guitarra, i José Luis Ruiz Castillo, piano.
Bar Nostromo. Ripoll, 16. 19.30 hores.

CIÈNCIA
Setmana de la Ciència
Fins el 25 de novembre a nombroses poblacions catalanes se celebren centenars d'activitats relacionades amb la ciència.
www.fundaciorecerca.cat

FESTA
Festa major de la Sagrera
La jornada d’avui inclou una matinal gegantera (sortida a les 11.30 h, plaça Jardins d’Elx) i, entre d’altres el concert de la Banda Municipal que interpretarà obres de Persichetti, Joaquim Serra o Salvador Brotons (21 h, església del Crist Rei, plaça Jardins d’Elx).
www.festesdelasagrera.com

SOLIDARITAT
STOP accidents
Amb motiu del Dia Mundial de les Víctimes d’Accidents de Trànsit se celebra una acte en el que hi haurà música, lectura del Manifest i poemes de víctimes, diversos parlaments, un minut de silenci amb la interpretació del “Cant dels ocells” per una violoncel•lista.
Glorieta del Parc de la Ciutadella. 12 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada