Dissabte, 2 de juny

INFANTIL
Un dia de conte
Enguany fa 200 anys, que els germans Jacob i Wilhelm Grimm van publicar el primer llibre de la seva col•lecció de contes infantils i de la llar. Per aquest motiu el Goethe-Institut de Barcelona organitza un “Dia de Conte” a la Casa Golferichs. S'explicaran contes, es realitzarà una il•lustració en directe, hi haurà activitats de pintura, disfresses i manualitats, es podrà veure personatges de Grimm vivents i diverses exposicions. Un grup de música acompanyarà el dia. En el teatre de titelles de Farrés Brothers Cia., uns quants representants del món fantàstic dels germans Grimm (Pulgarcito, Caperucita Vermella i el Flautista de Hamelín) viuran una autèntica cura de rejoveniment.
Gran Via, 491. De 12 a 21 hores. www.goethe.de

MERCAT
Truekeartidiate
Tercera edició d’aquest mercat d’intercanvi de roba i complements, amb música, pica-pica i més propostes.
Escola Artidi. Llacuna, 50. De 10 a 15 hores.

FESTES
Centenari de l’orxateria Tío Che
Aquest establiment del Poblenou celebra durant tot el cap de setmana el seu centenari. El matí de dissabte (de 10 a 13 hores) hi haurà un concurs de dibuix infantil i per la tarda actuacions de Les Mamelles de la Vibria i l’escenificació del relat “El conte del centenari d’El Tío Che” (de 18 a 20 hores).
Tío Che. Rambla del Poblenou, 44-46.

Festa Major de la Dreta de l’Eixample i 8a Fira Modernista
Dissabte i diumenge hi ha nombroses activitats. Destaquen el Mercat Modernista (dissabte, d'11 a 21 h, i diumenge, d'11 a 14 h, passatge Pla i Mercat de la Concepció) i la Fira Modernista (dissabte, d'11 a 21 h, i diuemenge, d'11 a 15 h, Girona entre Diagonal i València, i Diagonal entre Girona i Bruc). A més a més hi haurà passejades, contes, música, espectacles, rutes, degustacions i espectacles.
www.coreixample.com

Barcino Colonia Romana
Dissabte i diumenge el carrer Creu Coberta d’Hostafrancs acull la segona edició de les Jornades Romanes de Barcelona amb un mercat romà, música, balls, teatres, artesans, venda d’esclaus, combats de gladiadors, jocs romans i reconstrucció històrica.
http://barcinocoloniaromae.barcinooriens.cat/

Firentitats’12. Fem barri, fem país
Festa intercultural de les associacions, entitats i col•lectius de Sants.
Espanya Industrial. D’11 a 21 hores.

MÚSICA
IX Cicle d’aperitius musicals
A la sessió d’avui Silvia Orrico interpreta temes de compositors cèlebres de diversos estils, bossa, jazz, blues...
La Sedeta. Sicília, 321. 12.30 hores.

Desplaça’t. Festival d’Arts de Carrer
Activitats: “Urbanium” amb capoeira, break dance, patinatge, hip hop i d’altres (a partir de les 11 hores); “Maratonianum”, amb samba, circ, clown o malabars (a partir de les 18 hores); “Batallorium MusicaE”, una gran batalla musical amb els grups Chimanho, rumba, Microguagua, reggae, Santo Machango, funcky rock, i Fig Pickers, swing (22 hores).
Centre cívic Casa Groga. Av. Jordà, 27. http://festivalartsdecarrer.blogspot.com

El barroc català desconegut
Concert commemoratiu del tercer centenari d ela caiguda de Girona en mans dels Borbons, a càrrec de l’ensemble barroc Música Antiga de Girona, dirigit per l’Albert Bosch.
Cripta de la Sagrada Família. 20.30 hores.

Mozart
El Cor de la Universitat de Barcelona i membres de corda de la Orquestra de la Universitat de Barcelona interpreten diverses obres de Mozart.
Església Santa Anna. Santa Anna, 79. 19 hores.

Concert solidari a favor dels menajdors infantils de Cali, Colòmbia
Concert a càrrec del Cor Cantus.
Església Sant Gaietà. Consell de Cent, 293. 20.30 hores. Aportació voluntària.

PANTALLA
Viatges a Àsia: Tailàndia, la Xina i el Japó a través del cinema
Inici d’aquest cicle de cinema amb la projecció de la pel•lícula “Raging phoenix”, de Rashane Limtrakul. Tailàndia. 2009, acció. 110’, VOSE.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19.30 hores.

LITERATURA
Negra y Criminal
Els escriptors Raúl Argemí i Javier Calvo fan una presentació creuada de les seves darreres novel•les, “El ángel de Ringo Bonavena” i “El jardín colgante”.
Llibreria Negra y Criminal. Sal, 5. 13 hores.

SALUT
Tai-txi
Demostració i pràctica a càrrec del mestre Pan Zhencai.
Casa Àsia. Av. Diagonal, 373. 11 hores. Gratuït amb inscripció a gpatinlaloy@casaasia.es

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

1 comentari:

  1. Al barri de Santa Eulàlia a L'Hospitalet, comencen les festes i al llarg del cap de setmana hi haurà una fira i moltes activitats.

    ResponElimina