Dimarts, 29 de maig

PORTES OBERTES
Batallón de Transmisiones IV/22
Jornades de portes obertes de la sala històrica d'aquest batalló en la que els afeccionats a les comunicacions poden realitzar un recorregut per la història de les transmissions militars del darrer segle. Els amants de la criptografia tenen la possibilitat de veure en directe un dels secrets millor guardats dels conflictes del segle XX: la màquina Enigma.
Caserna del Bruc. Dimarts i dimecres per la tarda, dijous, divendres i dissabte, de 10 a 13 h, i de 16 a 20 hores.

MÚSICA
Primavera Sound
Concert a càrrec de Love of Everything (19 hores, Fnac Triangle, plaça Catalunya). En el marc del “Beefeater In-Edit”, es projecta el documental “Next music station: Morocco”, de Fermín Muguruza, VOSE (19 h, cinemes Maldà, gratuït fins a completar l'aforament de la sala).
http://sanmiguelprimaverasound.es

PANTALLA
Teràpies de cinema
Alfons Zarzoso explica “Odissees de metges” i a continuació es projecta la pel•lícula “Dr. Ehrlich's magic bullet”, de William Dieterle, 1940, VOSE. Història del doctor Paul Ehrlich, Premi Nobel de Medicina que va descobrir el tractament contra la sífilis: el sèrum 606, anomenat així per ser aquest el nombre d’experiments realitzats fins al seu descobriment.
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19 hores.

Colorful Beijing
Projecció d'aquest documental de Lucia Salvia, 2011, VOSE, que presenta la feina realitzada a Xina per diferents organitzacions LGBT, a través d'entrevistes amb els seus activistes més destacats. A continuació hi haurà un debat entre el públic i la autora.
Casa Asia. Av. Diagonal 373. 19 hores.

Intentem comprendre...
Projecció del documental “Milton, el nieto de la abuela”, de Josep Lluís Penadès, 2007. Explica la història de Milton, un noi de 23 anys que lluita pel seu futur i el dels altres joves a una de les zones més perilloses de Colòmbia.
Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480. 20 hores.

El Proyector
En el marc d'aquest cicle diversos alumnes del l'escola d'imatge i disseny IDEP mostraran les seves creacions més recents.
Fundació Foto Colectania. Julián Romea, 6 D2. 19.30 hores.

ESCENA
III Cicle de lectures dramatitzades d'autores contemporànies Primavera Vaca
Lectura de l'obra “Desterrades”, de Marcela Terra, que tracta de la violació dels drets humans a través de quatre històries. En acabar hi haurà un col•loqui amb l'autora, la directora i les intèrprets. Entrada lliure.
SGAE. Passeig Colom, 6. 19 hores.

LLIBRES
La solución
Presentació d'aquest llibre d'Araceli Manjón-Cabeza, professora de dret penal de la Universidad Complutense de Madrid, en el que l'autora defensa la legalització de les drogues com a única alternativa al narcotràfic.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 19.30 hores.

Estados Unidos en autobús
Presentació d'aquesta guia del periodista Edgar Costa i el fotògraf Dan Costa.
Llibreria Altaïr. Gran Via, 616. 19.30 hores.

CONFERÈNCIES
Experiències de vida Neo Rurals
Taula rodona amb membres de tres col•lectius que duen a terme tres projectes agroecològics de repoblació rural propers a Barcelona.
EcoConcern-Innovació Social. Mare de Déu del Pilar, 15, principal. 19.30 hores.

Conviure amb la diferència
Conferència a càrrec del periodista Bru Rovira.
Col•legi Oficial de Psicòlegs. Rocafort, 129. 20 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada