Dissabte, 4 de febrer

LITERATURA
BCNegra 2012
Aquest dissabte arrenca aquesta trobada dedicada a la novel•la negra amb la inauguració de la col•lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes, "Elemental, estimat Joan" (19 hores, Biblioteca Pública Arús, passeig de Sant Joan, 26) i la taula rodona "Barcelona, capital del crim... literari", amb Laura Fernández, David C. Hall, Toni Hill, Julián Sánchez i Carlos Zanón. Modera, Cristina Fallarás (11.30 hores, Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat, Comte de Santa Clara, 8-10).
www.bcn.cat/bcnegra

PANTALLA
El Kazakhastan i el cinema. 1970-2011
Dintre d'aquest cicle, es projecta la pel·lícula "Mustafa Shokai", de Satybaldy Narymbetov, 2008, VOSE, 165 minuts. Explica la vida de Mustafa Shokai, una de les figures més conegudes de la història del Kazakhastan de la primera meitat del segle XX.
Casa Àsia. Av. Diagonal, 373. 19 hores.

Cicle de cinema jamaicà i reggae
Projecció de la pel•lícula "One love", dirigida per Rick Elgood i Don Letts, el 2003, i protagonitzada per Ky-Mani Marley, fill de Bob Marley, i la cantant Cherine Anderson.
Centre cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor, 12. 18 hores.

Mongòlia
Projecció de diapositives de viatges a aquest país asiàtic.
Centre cívic Can Basté. Passeig Fabra i Puig, 274. 18 hores. 

 POESIA / MÚSICA
Transglosadors. De la glosa al hip-hop
Batalla entre glosadors i rapers a l'escenari, concurs de glosa i back band liderada pel músic Marc Serrats, entre d’altres activitats.
Centre Cultural la Farinera del Clot. Gran Via, 837. A partir de les 20 hores.

‘Glòria’, de Vivaldi, i ‘Krönungsmesse’, de Mozart
Concert a càrrec de l’Orfeó Laudate, el Grup Vocal Scherzo, el Cor Capella Gramalla, el Cor Quinta Justa, de Sóller, i la Orquestra Barroca Catalana, a més de diversos solistes.
Parròquia de la Mare de Déu de la Bonanova. Plaça de la Bonanova, 12. 21.15 hores. Atenció, hi ha una entrada-donatiu de 5 euros.

CAP DE SETMANA FORA DE BARCELONA
161 Fira de la Candelera
Molins de Rei. Baix Llobregat. Durant tot el cap de setmana se celebra aquesta fira comercial i agrícola, una de les més grans de Catalunya.
Programa de la Fira

POUM! 75 anys d’història
La Jonquera. Alt Empordà. Inauguració d’aquesta exposició amb diverses activitats durant tot el matí.
Museu Memorial de l’Exili, MUME. Major, 43-47. 11 hores.

Activitats de darrera hora a les planes de:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada